Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri cutremurătoare ale Anei Maria Pătru: 'Copilul mi-a spus să ne SINUCIDEM amândoi' / VIDEO

Inquam Photos / Ovidiu Micsik
ana maria patru

Ana Maria Pătru, fost președinte a Autoritatii Electorale Permanente (AEP) a invocat nulitatea absolută a urmăririi penale la Tribunalul Municipiului București (TMB). Pătru a declarat că i-a fost impus ca apărător un apropiat al denunțătoarei sale. Ana Maria Pătru susţine că patroana companiei Siveco, Irina Socol, este persoană care l-a plătit pe avocatul său pentru a o reprezenta în instanţa.

Citește și: Sclavă SEXUALĂ a 5 bărbați, GRAVIDĂ la 11 ani, și-a câștigat dreptatea la CEDO

În direct la România TV, Ana Maria Pătru a făcut dezvăluiri cutremurătoare, cu lacrimi în ochi, despre propriul copil. "Eu sunt în înregistrare şi da, este vorba despre avocatul Ovidiu Bulai, care a fost avocatul meu. El a fost plătit de prietena şi denunţătoarea mea, Irina Socol. Aşa se întâmplă în viaţă şi în viaţa românilor. Asta este realitatea pe care o trăim. Dvs aveţi copii? Faceţi un exerciţiu de imaginaţie să vedeţi cum e când o mamă e luată la 6 dimineaţa de lângă copilul ei. Copilul se uită la uşă să vadă dacă mama lui se întoarce acasă. Acest copil a fost lăsat să vină la mine, la -25 de grade. Să vă închipuiţi de ce am cedat, Copilul meu a fost traumatizat, în stare de şoc. Mi-a spus: mami, spune-le la procurori că ne sinucidem amândoi. Să mă salvez pe mine sau pe copil?", a spus Pătru la emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citește și: VIDEO 18 + Așa ceva NU S-A MAI VĂZUT: O femeie a rămas înțepenită în timp ce făcea SEX cu amantul / VIDEO

Şi asta nu e tot. Pătru face acuzaţii şi la adresa avocatului Bulai, cel pe care l-ar fi angajat obligată de procurori. Mai mult, Bulai a fost şi avocatul denunţătoarei. "Avocatul m-a făcut să renunţ la plângerea împotriva denunţătoarei. Declaraţia de recunoaştere a fost scrisă de avocatul Bulai în întregime. Când ai presiune aşa de mare nu ştiu dacă mai ai discernământ.", a mai spus Pătru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.