Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE despre fosta sportivă din România găsită MOARTĂ în catedrala Saint Paul, din Londra: Scrisoarea de ADIO care a ȘOCAT pe toată lumea

twitter
Lidia Dragescu 6

Ies la iveală noi dezvăluiri despre tânăra care s-a sinucis la Londra. A apărut şi scrisoare de adio a Lidiei Drăgescu. Sinuciderea acesteia nu e tratată de poliţia britanică drept o "moarte suspectă", dar mărturiile membrilor familiei aruncă o nouă lumină asupra gestului tinerei de 23 de ani.

Citește și: Ipoteză interesantă! Cine ar putea fi viitorul președinte al României, pe modelul Macron în Franța

Lidia trăia în Londra alături de mama ei, fratele geamăn şi un frate mai mic, iar familia a postat un mesaj în care încearcă să lămurească misterul sinuciderii frumoasei Lidia, studentă eminentă şi patinatoare pe gheaţă talentată. "Fiica şi sora noastră a fost cea mai frumoasă persoană din lume. Inima ei era pură și bună, un suflet din altă lume. Era o studentă remarcabilă și o patinatoare talentată. Frumoasă, inteligentă și amabilă, dragostea ei pentru noi întrecea orice măsură. Era altruistă, împărtășea totul cu noi, ne-a pus întotdeauna pe primul plan. O vom iubi mereu!", au spus membri familiei, conform observator.tv.

Citește și: Anunț important din partea Cabinetului Tudose! Pe ce a fost bătaie luni – mii de persoane au profitat de un program foarte căutat

Mama Lidiei spune că fiica ei a excelat la studii universitare, însă a fost greu să îşi facă prieteni. De altfel, fata mergea frecvent la catedrală, unde îşi găsea liniştea: "Mergea la St. Paul cel puțin o dată pe săptămână, mergeam împreună în fiecare duminică. De cele mai multe ori, mergea acolo singură și, când nu era fericită, era locul ei preferat în oraș. Nu avea prieteni, dar era bună, dezinteresată și făcea totul pentru familia ei."

Citește și: Mare atenție! La cât a ajuns datoria externă a României

Lidia avea şi o pasiune pentru literatură: "Cărțile ei sunt tot aici pe raft: Sigmund Freud, Rudolf Steiner, Voltaire. În ultima vreme era foarte stresată, preocupată să-şi înceapă cariera ca doctor. După un an la Universitatea din East London urma să se mute la King's College, spunând că trebuie să facă cel puțin un an de biologie și chimie. A învăţat mulţi ani, voia cu disperare să fie chirurg, să opereze pe creier, era fascinată de creier." "Suntem atât de supărați, nu mai am lacrimi… Nu îmi voi mai sărbători ziua de naștere.", a spus fratele geamăn al Lidiei, Vlad. "Nu era fericită în lumea asta. Aş da orice să pot să o aduc înapoi", a mai adăugat acesta.

Citește și: Răsturnare de situație la DIGI: Ce s-a întâmplat cu operatorul

Mai mult, oamenii legii au găsit în mâinile fetei două bilete de adio. Prima dintre scrisori era adresată mamei ei: "Mamă, îmi pare tare rău că te-am supărat în felul acesta. Este normal să fii supărată, dar nu fi tristă pentru mine, pentru că eu acum sunt bine, sunt într-un loc mai bun. Am făcut asta pentru mine, să scap. De tot trecutul și de tot prezentul care îmi provoacă atâta durere. Va fi greu fără mine o perioadă, dar, după ce va trece, veți fi ok. Gândiți-vă la mine că sunt bine acum. V-am spus acum cât de mult vă iubesc. Imi pare rău, dar trebuia să scap de asta și abia aștept să văd ce este de partea cealaltă Vă iubesc pe toți, rămâneți cu bine și ne revedem după ce îmbătrâniți. Aveți grijă de voi. Vă mulțumesc pentru tot".

Citește și: Decizia care îi va afecta pe toți clienții săi! Ce ÎNCHIDE Vodafone

Cel de-al doilea bilet a fost destinat tuturor celor care au văzut-o după gestul extrem: "Îmi pare rău că v-am pus să vedeți o imagine atât de urâtă. Tuturor celor care m-au văzut le spun că îmi pare rău. Oamenii care vizitează acest loc nu vin să vadă un mort. Îmi pare rău că v-am oferit o astfel de priveliște, mergeți și fiți fericiți și trăiți-vă viețile!".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.