Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri de culise: Motivul pentru care Olguța Vasilescu și Fifor au refuzat postul de premier

Inquam Photos / Octav Ganea
lia olguta vasilescu

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat luni că acei colegi care au fost propuși pentru funcția de premier în Comitetul Executiv Național al partidului au avut argumente "foarte corecte" în decizia lor de a nu accepta.

"Olguța Vasilescu, de exemplu, și-a asumat legea salarizării și toate obiectivele în următorii ani de zile, toată România așteaptă lucrul ăsta. A explicat foarte clar: 'ca să fiu prim-ministru trebuie să las tot proiectul acesta al meu pentru altcineva. Nu, vreau să-l duc mai departe. O să mai fie discuții de salarizare și cu confederațiile sindicale, vor fi negocieri, vor fi categorii sociale nemulțumite. Avem, până la finalul acestui mandat, foarte multe lucruri de făcut. Eu aș vrea să mă ocup de asta', a spus Olguța Vasilescu", a afirmat Ștefănescu, potrivit agerpres.ro.

ALERTĂ: Siria, la un pas de lansarea unui atac CHIMIC. SUA, reacţie dură

Despre o altă propunere de premier — Mihai Fifor, Codrin Ștefănescu a spus că acesta a avut o întrebare "vizavi de el însuși", dacă l-ar putea aproba Klaus Iohannis, după ce "l-a respins" o dată, ca ministru.

" 'Aș putea pune tot partidul într-o situație neplăcută. Și alianța, pentru că noi mergem acolo în cadrul coaliției cu o propunere'. Sunt tot felul de discuții care au avut loc în interior, ne-am lămurit, lucrurile sunt clare, acum așteptăm consultările", a precizat Ștefănescu, despre modul în care și-a motivat Fifor refuzul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.