Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri de după gratii: cum se simte Elena Udrea

udrea catuse

Avocații și prietenii Elenei Udrea dezvăluie starea de spririt a acesteia, după ce a ajuns a doua oară după gratii în numai o săptămână. Avocatul Alexandru Chiciu susține că Udrea este într-o formă fizică foarte bună și foarte determinată să lupte pentru libertate.

”Elena Udrea se simte bine, are o stare psihică foarte bună, este o femeie foarte puternică. Și pentru mine ca avocat este mult mai ușor să lucrez cu un avocat, este foarte bine pusă la punct și determinată să-și demonstreze nevinovăția”, a spus Alexandru Chiciu.

Despre starea Elenei Udrea vorbește și prietena sa, Ruxandra Dragomir, cea care a fost să o viziteze, vineri, împreună cu mama Elenei Udrea.

”Elena, nu esti singura! 
Am fost in vizita la Elena,impreuna cu dna Maria, mama ei si sunt convinsa ca ieri ati asteptat sa va povestesc cum a fost,ce face Elena si cum se simte acolo.
E bine, e puternica asa cum o stiti si voi!...ne-a intampinat zambitoare, imbratisandu-ne...Eu insa am avut un nod in gat inca din prima secunda si acolo mi -a ramas pana la sfarsitul vizitei si mult dupa...mama,a incercat sa pareze tristetea si a zambit mai tot timpul...insa e doar un zambet care ascunde multa suferinta.Sigur ca Elena a vazut asta si atunci, culmea, tot ea a fost cea care ne incuraja pe noi.
,, Sunt bine, nu sunt bolnava si asta e foarte important,uite maine vin avocatii si voi pregati apararea. Nu am de ce sa stau aici in baza unui denunt, cum ca as fi luat spaga o geanta cu bani. Exclus, nu este adevarat,doamne fereste,cum sa fac asa ceva...si in minister. Sunt oameni slabi, care pentru a se salva pe ei, mint. Eu nu as declara niciodata ceva ce nu este real,doar sa plec de aici si da,daca am gresit undeva sa platesc, insa doar in baza adevarului si nu a minciunii si greselile altora". Si eu o cred si ma doare ca oamenii se folosesc de ea si profita din plin de noul cod penal, care s-ar potrivi perfect celor care au onoare si demnitate,nu profitorilor si mincinosilor. 
Eu am incredere in justitiei, la fel si Elena. 
Din pacate, pana va reusi sa isi probeze nevinovatia ramane acolo pana joi,5 martie.Dumnezeu stie ce se va intampla dupa si desigur Justitia...
Elena, nu esti singura! Friends forever!”, scrie Ruxandra Dragomir.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.