Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri de senzaţie ale Oanei Stancu de la Antena 3: Cum vrea să se îmbogăţească un demnitar

oana stancu

Totul se întâmplă la marginea Capitalei. Oana Stancu de la Antena 3 spune că un demnitar vrea să arunce în aer două baraje pentru a se umple de bani.

Marcel Hoară și-a dezvoltat un adevărat imperiu imobiliar la Snagov. Are opt case și familia sa se îmbogățește pe zi ce trece. Un ansamblu rezidențial este scos la vânzare cu promisiunea unor case la lac, acolo unde familia Hoară are o afacere cu multe semne de întrebare. „Nu e vorba de niciun lac, e un canal de ape fluviale”, a dezvăluit Oana Stancu. 250 de mp are fiecare casă construită, mai puțin cea a familiei Hoară. Domeniul lui Hoară este mai mare și de patru ori mai scump.

Citeşte şi: Un fost membru CSM aruncă bomba: 'Judecătoarea Camelia Bogdan era incompatibilă'

Planul prin care Marcel Hoară vrea să-și umple conturile, are un iz penal. Marcel Hoară explica în august 2011 cum îşi ajuta el părinţii la construcţia unei vile în Snagov. Salariat al statului român, Hoară spunea la acea vreme că terenul este al mamei sale iar vila va fi ridicată exclusiv cu banii ei. Şi tot de la mamă mai împrumută şi el bani când criza devine mai aspră. PDL-istul Marcel Hoară s-a făcut remarcat în mai 2010, când a fost atacat cu pietre şi alergat de câteva zeci de participanţi la mitingul din Piaţa Victoriei. Hoară a fost scos atunci din mulţimea furioasă de poliţiştii comunitari şi dus în Muzeul Ţăranului, departe de ocările protestatarilor. Fostul șef al Agenției de Dezvoltare în Guvernul Boc, Marcel Hoară, a avut succes în afaceri.

Citește și: Moment istoric: Papa Francisc și Patriarhul Rusiei s-au întâlnit pentru prima dată de la Schismă

„Proprietatea familiei Hoară este pe numele părinților lui Marcel Hoară, dar, în mod transparent, demnitarul băsist, este autorul acestui plan”, a spus Oana Stancu. Familia Hoară a dat 50 de euro pe mp.  Domeniul măsoară 7130 de mp. 50 x7130 mp =356.500 euro.  Prețul metrului pătrat la lac este însă de 100 de euro pe mp. Dintr-un foc, valoarea acestui teren se dublează. Adâncimea canalului aflat în vecinătatea complexului deținut de familia Hoară este una foarte mică. Nu ai cum să ajungi cu barca la lac, mai spun cei de la Antena 3.

Vezi şi: DNA sesizeaza Parchetul General: Eliberare condiționată doar după plata prejudiciilor

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.