Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI despre ambasadorul SUA de la Chişinău: Trecutul DUBIOS al lui James Pettit

noi.md
James Pettit

James Pettit a uimit atât România, cât şi Republica Moldova cu afirmaţiile sale incredibile. Acesta a spus că Moldova nu e România şi că acestea nu au un trecut şi niciun viitor împreună. Ambasadorul SUA în Republica Moldova are însă un trecut care pare să-i explice într-un fel ieşirea.

Vezi și: Declarații INCREDIBILE ale Ambasadorului SUA la Chișinău: Moldova nu e România! Are propria istorie!

Trecutul lui James Pettit pare strâns legat de Rusia. În 1978 a absolvit Universitatea de Stat din Iowa, cu specializare în Studii internaționale și în limba rusă. Între 1983 și 1986 a fost funcționar la ambasada SUA de la Moscova, unde a ocupat poziția de ”general services officer” și ”political officer”. Între 1991 și 1994 a revenit la ambasada SUA din Moscova pe poziția de consul general adjunct. Între 1995 și 1997 a fost directorul Centrului din Washington al Programului pentru refugiații sovietici. Între 2003 și 2007 a revenit la Moscova, în calitate de consul general al ambasadei SUA.

Citeşte şi: Moldovenii cer EXPULZAREA ambasadorului SUA la Chișinău/ PETIȚIE

Între 2007 și 2019 a fost adjunctul misiunii americane în Ucraina, la Kiev. În 22 Mai 2014 a fost numit ambasador al SUA în Republica Moldova de către președintele american, prezentându-și scrisorile de acreditare la Președintele Republicii Moldova în 30 Inauarie 2015.

James Pettit este diplomat cu experiență în Rusia încă din perioda sovietică. În Raportul pentru Senatul american, care l-a validat în misiunea din Moldova, este apreciată experiența sa în Rusia încă din perioada sovietică, cunoașterea problemelor din regiune și aptitudinile sale de limbă rusă, spun cei de la romaniacurata.ro.

Citeşte şi: Decizie nemaiîntâlnită a justiţiei: După Consiliul Județean, și cel Local va fi DIZOLVAT

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.