Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri despre legătura dintre Klaus Iohannis și PNL: Șeful statului, 'dat în fapt'

nasul.tv
klaus iohannis

Dezvăluiri incendiare despre legăturile dintre PNL și președintele Klaus Iohannis. Liviu Dragnea devoalează relația dintre liberali și șeful statului. Liderul PSD îl atacă pe Iohannis și scoate la iveală amănunte incredibile din interior.

Citește și: Liviu Dragnea își arată mușchii în PSD: Ce spune despre ascensiunea Gabrielei Firea

"Nu am încredere că domnul Iohannis va respecta toate cutumele în toamnă, după alegeri. Sunt semnale că nu va desemna un premier de la majoritate. Să vedem. Sper să nu facă asta actualul preşedinte al României. Influenţa domnului Iohannis în PNL este uriaşă. Poteci făcute. Întâlniri ziua şi noaptea. Şi-ar dori un guvern al lui format de PNL. Sper să nu depăşească o limită.", a dezvăluit Dragnea la Antena 3.

Vezi și: Firea lămurește zvonurile că vrea locul lui Dragnea

Liviu Dragnea spune că PSD va câștiga alegerile din toamnă cu un scor mai bun decât la locale, dar nu vrea să vorbească acum despre numele unui eventual premier desemnat de social democrați. Mai mult, Dragnea se jură că nu va face nicio alianță cu PNL sau PMP. "Nu ne vom alia cu Traian Băsescu după alegeri pentru că nu ar fi o guvernare coerentă. Să facem alianţe cu oameni incompatibili. Aşa ceva eu nu fac. Nu mai vrem să mai participăm la un act de guvernare prost şi incoerent. A întrebat-o cineva pe doamna Gorghiu. Nici cu PNL nu se poate. Ar fi bine să câştige USR atât de multe procente ca la locale pentru că noi avem majoritatea la Bucureşti în Consiliul General. Noi nu intrăm în combinaţii cu PMP sau PNL.", a mai spus Dragnea.

Vezi și: Cine va fi viitorul premier PSD

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.