Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri despre pilotul care s-a prăbuşit cu avionul în Alba. Bărbatul nu este la primul incident

alba24.ro
avion aterizat fortat Alba

Pilotul rănit, sâmbătă, după ce a aterizat forţat cu un avion ultra-uşor de mici dimensiuni pe un câmp din apropierea localităţii Vinţu de Jos este un om de afaceri din judeţul Alba, care a mai avut un accident similar în 2013, la acea dată fiind rănit uşor după ce a aterizat forţat cu avionul pe o păşune din apropiere de Alba Iulia.

Citeşte şi: Halep, mărturii înainte de Turneul Campioanelor: 'S-a schimbat ceva în mine după ce am devenit lider mondial...'

Bărbatul rănit, sâmbătă, după ce a aterizat forţat cu un avion ultra-uşor de mici dimensiuni pe un câmp din apropierea localităţii Vinţu de Jos, este Zaharia Groza, patronul unei fabrici din judeţul Alba care produce uşi, scrie News.ro.

Bărbatul are 60 de ani şi în 2013 a mai avut un incident similar, iar la acea dată a fost rănit uşor după ce a aterizat cu avionul pe o păşune din satul Teleac, comuna Ciugud.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, Alina Marescu, a declarat pentru News.ro, că pilotul a suferit mai multe fracturi şi, după ce va fi stabilizat, urmează a fi preluat de un elicopter SMURD venit de la Târgu Mureş.

„Echipajele medicale mobilizate la faţa locului acordă primul ajutor pilotului, iar după acesta va fi stabilizat va fi preluat de un elicopter SMURD care a aterizat deja în zonă.  Pilotul are mai multe fracturi şi cel mai probabil va fi transportat la Târgu Mureş”, a mai spus Alina Marescu.

Citeşte şi: Orban îndeamnă liberalii să dea ATACUL la electoratul PSD. Pensionarii și bugetarii, în vizorul PNL .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.