Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI din dosarul Black Cube: Ce trebuiau să verifice israelienii despre Kovesi

cotidianul.ro
fratie siluete spioni umbra

Noi dezvăluiri din dosarul Black Cube. Jurnalistul Ion Cristoiu aduce în atenția opiniei publice un plic pe care Daniel Dragomir i l-a dat lui Dan Zorella, în care se aflau materiale privind-o pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

Teoretic, cei de la Black Cube urmăreau să investigheze unele lucruri suspecte care o priveau pe șefa DNA, aspecte vehiculate de presă la care Kovesi nu a reacționat niciodată.

Prognoza METEO: Cum se anunță vremea în weekend

„Așa cum arată Dan Zorella, aceste suspiciuni și acuzații urmau a fi verificate de la cei de la Black Cube în doar două săptămîni. Cine citește documentul se întreabă dacă Dan Zorella era normal, cîtă vreme credea că va reuși să verifice acuzații și suspiciuni care aveau nevoie de cel puțin jumătate de ani de investigație în doar două săptămîni și atunci trimițînd la București doi tineri amatori. Să fi crezut Dan Zorella că Daniel Dragomir îi va pune la dispoziție documente obținute de la SRI?”, scrie Ion Cristoiu, pe blogul personal.

Alertă DNA - Foști directori Petromservice, trimişi în judecată

Conform jurnalistului, din aceste documente reiese că suspiciunile erau la declarația de avere a lui Kovesi, scandalurile actuale legate de securizarea nominalizărilor și numirilor în funcții publice, numirea la Biroul Procurorului General, Renumirea în funcția de Procuror General, acuzații privind intentarea proceselor în cazurile fabricate, obstrucționare a Justiției, rotejarea lui Vasile Blaga în dosarul Microsoft, cazul Ilie Carabulea, plagiat, șantaj, luare de mită și scandaluri familiare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.