Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri din interiorul DNA: Un personaj celebru spune cum lucrează procurorii

Inquam Photos / Octav Ganea
tariceanu

Ies la iveală amănunte incendiare din interiorul anchetelor Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Un personaj celebru a făcut dezvăluiri incredibile despre modul de lucru al procurorilor. Milionarul Remus Truică spune că i s-a cerut să facă denunţuri împotriva lui Călin Popescu Tăriceanu pentru a scăpa cu o pedeapsă mai uşoară. În direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu, Truică a spus totul.

Citește și: STUDIU 40% dintre cei care navighează pe internet nu utilizează mijloace de apărare împotriva virusurilor

"Sunt în mare duşmănie cu ce se întâmplă acum prin justiţie. Nimic din ceea ce s-a întâmplat în biroul procurorilor nu a prezentat interes pentru faptele investigate. Principala direcţie era domnul Tăriceanu şi finanţările campaniilor electorale. Se vorbea de Tăriceanu şi mă făceau să dau orice declaraţie despre dânsul. Finanţările de campanie erau la modul general, orice pot să spun despre acest subiect. Răspunsul meu a fost negativ. Nu am cedat deloc în direcţia dorită de procurori. Nu a fost nimic amical. Mi s-a spus că mă pasc foarte mulţi ani de puşcărie, dar există căi alternative. Denunţuri. Mi s-a propus să fiu martor sub acoperire ca să nu fac puşcărie.

Citește și: Biblia în versuri, o lucrare unică în țară, va putea ajunge la românii de pretutindeni

La mine pe lista pentru denunţuri nu a apărut Elena Udrea. S-a pronunţat numele Băsescu, dar ştiau că nu am ce să spun. Mi-a fost teamă când am fost luat pe sus de acasă. Cum să fiu pericol social. După mai multe luni mi-am dat seama cum se lucrează. Trebuie introdusă frica. Unii cedează, eu nu am cedat. Oricine de acolo declara ceva culpabil despre  Tăriceanu, acesta nu mai era inculpat pentru mărturie mincinoasă, ci pentru fapte mult mai grave. Nu doar mie mi s-a cerut denunţ împotriva lui Tăriceanu", a dezvăluit Truică.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.