Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri din interiorul şedinţei PSD: Ce spune primarul Capitalei, Gabriela Firea

digi24
gabriela firea

Ies la iveală noi dezvăluiri din interiorul şedinţei Partidului Social Democrat (PSD). Primarul Capitalei, Gabriela Firea a spus totul în direct la România TV.  Firea spune că sunt anumite forţe care vor să destabilizeze cel mai mare partid din România.

Citește și: Mihai Tudose demarează Operațiunea 'Marea Curățenie': planul pentru DĂRÂMAREA lui Dragnea (surse)

"E de domeniul evindenţei ca victoria PSD la parlamentare nu e văzută cu ochi buni de adversarii noştri. Votul oamenilor tebuie respectat. La două trei luni sunt tensiuni. Va trebui să ne creăm o şi mai mare imunitate la aceste scandaluri. Spunem mereu acelaşi lucru, programul de guvernare e cel mai important.

Cei care inventează la câteva luni probleme în actul guvernării fac asta pentru că nu s-au obişnuit că PSD a câştigat alegerile. Nu vor să accepte realitatea că avem o majoritate PSD-ALDE care pune în practică programul de guvernare. Vor ca în PSD să se creadă că sunt frământări. Majoritatea este însă stabilă. Am ieşit întăriţi şi din această a doua încercare", a spus Firea.

Citeşte şi: ŞOC la Casa Regală: Unchiul ducesei a fost ARESTAT

Primarul Capitalei a devoalat anumite momente încinse din CEX-ul PSD. "Au fost şi luări de poziţie cu lacrimi în ochi. E de necrezut, e strigător la cer să vezi că românii au ales o majoritate şi din trei în trei luni se inventează ceva. Au fost mesaje de unitate, la abandonarea orgoliilor personale din partea tututor celor din partid. Nu au fost alte ameninţări cu demisii. Lia Olguţa Vasilescu şi Doina Pană le-am rugat să nu facă un astfel de gest, să demisioneze. Suntem trişti că s-a ajuns la o asemenea situaţie", a mai spus Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.