Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI din Moldova: Politicienii români care au beneficiat de femei de la Vlad Plahotniuc

Câțiva politicieni români ar fi beneficiat de serviciile sexuale ale unor moldovence de dincolo de Prut! Dezvăluirea îi aparține lui Ion Sturza, propus recent să formeze un guvern la Chişinău, dar respins de Parlament. El spune că Vladimir Plahotniuc încearcă să se impună la conducerea Executivului de peste Prut prin presiuni de natură mafiotă, folosind şantajul şi alte metode neortodoxe pentru a-şi atinge scopurile.

Citește și: E frumoasă de pică, dar a fost prinsă luând mită: Cum arată jurnalista-psiholog de la spitalul din Oradea

Ion Sturza a adus acuzaţii grave atât clasei politice de la Chişinău, cât şi unor politicieni de la Bucureşti, pe care-i consideră responsabili pentru criza actuală din Republica Moldova.

Sturza spune că ascensiunea lui Plahotniuc a început odată cu preluarea conducerii sucursalei Petrom din Moldova, de la care a obţinut în condiţii dubioase contracte la jumătate din preţul real. Mai mult, susţine el că o mare parte din banii obţinuţi din comercializarea carburanţilor se reîntorcea la Bucureşti pentru finanţarea unor partide politice.

Citește și: Mesajele de dragoste dintre lordul drogurilor și actrița din telenovele care a contribuit la arestarea sa

“E o persoană obscură, cunoscută în mediile politice. A avut grijă să-și creeze relații foarte intime cu foarte mulți politicieni, nu vreau să le dau numele pentru a nu arunca în aer și viața politică din București. Cu toate că mulți dintre ei sunt la Beciul Domnesc astăzi. Întotdeauna a utilizat șantajul, coruperea, inclusiv prin metode mai puțin ortodoxe. Spre exemplu plutoane de femei pe care le aducea politicienilor și elitelor la București. Pe urmă el nu se mai plictisea cu de-astea. El avea un club de noapte la Chișinău care era vizitat de tot felul de politicieni de la București.

Citește și: FABULOS Peţire în direct la Antena 3 pentru liderul Mișcării Populare de la Giurgiu

A activat o perioadă în compania Petrom. Era o sucursală a Petromului care avea o condiție atât de avantajoasă. De exemplu, ei luau la jumătate de preț petrolul, printr-o decizie destul de aberantă a conducerii de atunci. Petromul, încă neprivatizat, le permitea să ia la jumătate de preț pentru a reinvesti. Reinvestițile se făceau înapoi în România în procesul politic”, a spus el la Adevarul Live.

Citește și: Vești bune pentru monarhiști: Informații despre Regele Mihai și Regina Ana / FOTO

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.