Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI din scandalul de la ALDE: Constantin ar fi influenţat de Ponta. Ce condiţii a pus

ponta constantin

ALDE este în prag de scindare, după ce Daniel Constantin şi-a luat oamenii şi a ieşit din şedinţa în care se stabileau detaliile pentru congres. Deputatul Varujan Vosganian dezvăluie chestiuni din negocierile interne din partid.

Vezi şi: Tăriceanu, ANUNȚ de ULTIMĂ ORĂ despre Congresul ALDE: 'Am fost șantajat de Daniel Constantin'

Vezi şi: Ce i-a spus Daniel Constantin lui Grindeanu după scandalul din ALDE

Potrivit lui Vosganian, un apropiat al lui Tăriceanu, copreşedintele Daniel Constantin ar fi cerut pentru el funcţia de preşedintele executiv al ALDE, în condiţiile care era clar că la congres Tăriceanu ar fi devenit preşedinte unic al partidului. Mai mult, Constantin ar fi cerut, potrivit lui Vosganian, ca funcţiile de vicepreşedinţi să fie împărţite egal între fostul PC şi fostul PLR. Nici această condiţie nu a fost pe placul taberei lui Tăriceanu, care se consideră îndreptăţită să domine partidul.

Daniel Constantin a afirmat că structurile întrunite duminică nu sunt statutare, însă Varujan Vosganian a declarat la Antena 3 că aceeaşi structură "nestatutară" este cea care l-a validat pe Constantin ca ministru din partea ALDE.

"Călin Tăriceanu şi Daniel Constantin au agende diferite. Daniel Constantin are o serie de prieteni care nu fac parte din anturajul nostru. Cred că prieteni dintre cei cu care a mai guvernat, din Guvernul Ponta. Cred că e posibil să fie inflenţat de Victor Ponta, în măsura în care fostul premier are alt proiect", a mai declarat Vosganian la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.