Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri EXPLOZIVE - Ce au făcut oamenii lui Sebastian Ghiță chiar în ziua fugii acestuia/ Replică

inquamphotos.com / Octav Ganea
sebastian ghita iccj

Dispariția din țară a fostului deputat Sebastian Ghiță, la finalul anului trecut a fost unui dintre cele mai dezbătute subiecte ale ultimelor luni. Jurnaliștii de la România Curată dezvăluie că fuga din țară a acestuia a fost însoţită de mai multe mişcări discrete, concomitente.

UPDATE: În urma publicării acestui articol domnul George Stan a trimis redacției un Drept la replică care poate fi regăsit mai jos.

Astfel, chiar în ziua dispariției, unul dintre prietenii lui Ghiţă a vândut acţiuni la Teamnet, firma fondată de fostul deputat, unui off-shore din Cipru. Potrivit sursei citate, pe 19 decembrie 2016, Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) a Teamnet a aprobat vânzarea de către George Stan a unui pachet de acţiuni de 5 % către un off-shore din Cipru, înfiinţat cu doar trei zile înainte.

ALERTĂ - MAE, anunț de ULTIMĂ ORĂ referitor la atacul de la Londra

Compania Teamnet a fost înfiinţată în 2001 de Sebastian Ghiţă cu 100.000 de dolari şi a fost preluată de prietenii şi foştii lui colegi de liceu şi ulterior angajaţi, Bogdan Padiu, Bogdan Nedelcu, Ovidiu Traşcu şi George Stan.

BOMBĂ Ăsta e DIVORȚUL ANULUI în România/ UPDATE

Tot în ziua fugii lui Sebastian Ghiță, acţionarii majoritari ai Teamnet au cerut insolvenţa companiei, în condițiile în care în 2014 se lăudau cu o cifră de afaceri de 93.000.000 de dolari, o creştere cu 31% faţă de 2013. De asemenea, presa economică anunţă că vor urma disponibilizări din rândul celor 600 de angajaţi şi că unele departamente nu şi-au primit salariile de trei luni.

Toate aceste acțiuni au loc în contextul în care Sebastian Ghiţă şi amicul lui, Bogdan Padiu, sunt acum inculpaţi într-un dosar pentru șpăgi de 10.000.000 de euro.

Avocata Elenina Nicuț a explicat pentru România curată că procurorii trebuie să instituie sechestru la Teamnet înainte ca Tribunalul Prahova să aprobe insolvenţa dacă vor să mai recupereze ceva prin confiscare specială din presupusa mită de 10.000.000 de euro primită de Ghiţă prin intermediul Teamnet şi Asesoft.

____

Drept la replica

Referitor la afirmatiile din articolul publicat de dumneavoastra, cu titlul “Dezvăluiri EXPLOZIVE - Ce au făcut oamenii lui Sebastian Ghiță chiar în ziua fugii acestuia”, din data de 23.03.2017, pe baza dreptului la replica si pentru claritate, va rog sa regasiti mai jos pozitia mea, personala, pe acest subiect:

Am incercat sa vand o parte din actiunile detinute la Teamnet din motive personale, pentru a putea asigura costurile unor tratamente complexe si pe termen lung necesare pentru copilul meu grav bolnav.

Am facut o parte din pasii necesari, am obtinut inclusiv aprobarea in Adunarea Generala a Actionarilor (AGA), asa cum este precizat in articol, dar tranzactia a esuat, iar pretul nu a fost platit.

Corelarea acestui subiect personal, cu implicatii foarte delicate pentru mine si familia mea, cu disparitia fostului actionar al Teamnet International, conduce la o informare incorecta a publicului larg si genereaza prejudicii de imagine.

Multumesc,

George Stan

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.