Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri grave ale lui Traian Băsescu: Dosar URIAȘ, Uniunea Europeană e implicată

basescu-938x535

Fostul președinte, Traian Băsescu, face dezvăluiri uluitoare despre celebra autostradă Comarnic-Brașov care nu s-a realizat până acum. În urmă cu câteva zile, Sebastian Ghiță a spus că Victor Ponta a fost amenințat, atunci când era premier, să nu dea drumul la lucrări. Băsescu vine cu o teorie șoc. Se pare că fostul ministru al Transporturilor, Dan Șova, ar fi fost implicat. E vorba despre un dosar refuzat de Uniunea Europeană la finanțare din cauza unor fărădelegi.

Citește și: Bătaie cruntă încasată de un arbitru: Imaginile care au îngrozit o lume întreagă / VIDEO

"S-au încercat toate variantele pentru ca Comarnic-Brașov să fie făcut din fonduri europene. Comisia a respins mereu pentru că e o prelungire a autostrăzii Transilvania contractată ilegal. UE a spus că nu se compromite să se bage în acest proiect pentru că s-a dat la Bechtel fără ligitație autostrada Transilvania.

Citește și: Băiatul unui primar PNL a fost ARESTAT: E acuzat de ȘANTAJ, lipsire de libertate și alte violențe

Au fost tot soiul de variante de finanțare pentru Comarnic / Brașov. În parteneriat public-privat pentru că era un dezastru total. Cele două bănci BEI și BERD au fost convinse să finanțeze acest proiect ca și continuare a București Ploiești autostradă și centură. Cele două bănci au suspectat că sunt două firme care ar fi trebuit să prindă neapărat contracte. În aceste condiții, cele două bănci s-au retras din proiect și au spus că nu vor să finanțeze ce spune domnul Șova. Formula de finanţare a stat circa o lună în ministerul lui Şova, după care s-a întors la cele două bănci şi Şova cerea complet alte condiţii de finanţare. Cele două bănci şi-au dat seama că nu este în regulă să înceapă lucrările de la două capete, în timp ce partea cea mai grea, prin munte, să fie tratată cu indiferenţă, şi s-au retras din acest proiect", a tunat fostul președinte la RTV, la emisiunea lui Victor Ciutacu.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.