Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri halucinante despre moartea lui Ekeng de la Dinamo: 'Doctoriţa mânca seminţe şi fuma'

twitter.com
Patrick Ekeng

Patrick Ekeng a decedat în această seară după o oră şi jumătate de resuscitare, iar acum ies la iveală detalii halucinante de la momentul în care fotbalistul a căzut pe teren. Adrian Ghiţă, un suporter al lui Dinamo, a dezvăluit că el a fost cel care a deschis porţile stadionului pentru a intra ambulanţa cât mai repede pe gazon, fiind luat imediat în primire de jandarmi.

Vezi şi: După Cătălin Hâldan, un alt jucător al lui Dinamo moare pe teren: Ekeng a încetat din viaţă / VIDEO

Apoi a detaliat: "Doctoriţa mânca seminţe şi fuma în timpul ăla. A ajuns numai şoferul. Ea venea apoi mergând spre jucător". De la momentul în care Ekeng s-a prăbuşit pe teren şi a fost urcat în ambulanţă au trecut nu mai puţin de 3 minute!, anunţă gsp.ro.

Şi asta nu e tot. Din momentul în care Ekeng a căzut din picioare și până când a intervenit ambulanța au trecut aproape 3 minute! În tot acest timp, Mircea Rednic și jucătorii dinamoviști au făcut semne disperate spre ambulanță pentru a interveni, însă aceasta se afla încă pe pistă, ocolind terenul pentru a nu intra pe iarbă. Abia după aproape 3 minute, Ekeng a fost pus pe targă și transportat de urgență la Spitalul Floreasca, unde a decedat după o oră și jumătate de încercări de resuscitare. La stadion erau două ambulanțe, așa cum prevende regulamentul, una rămânând nemișcată în zona Peluzei Nord.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.