Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI în scandalul RCA: Fiul şefului ASF are firmă de transport marfă

misu negritoiu

Mişu Negriţoiu, preşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), căruia transportatorii i-au cerut demisia pentru că ar fi permis explozia preţurilor RCA, are un fiu şi un nepot care deţin o firmă de transporturi rutiere de mărfuri, potrivit unor surse citate de HotNews. Negriţoiu susţine că nu poate fi vorba despre un conflict de interese.

Vezi şi: DNA, anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre unul dintre cei mai cunoscuţi primari PNL

Ştefan Codrin Negriţoiu şi Gherghe Adrian Ionel, fiul şi respectiv nepotul şefului ASF, deţin în procente egale Etap Transport, o firma de transporturi rutiere de mărfuri. Deciziile conducerii ASF pot avea o influenţă majoră asupra domeniului transporturilor, aşa cum s-a întîmplat şi în aceste zile, când sub presiunea protestelor transportatorilor ASF a decis schimbarea modului de calcul a tarifelor de referinţă pentru poliţele RCA, măsură menită să scadă preţurile, mai scrie sursa citată.

"Da, fiul meu este acţionar cu o deţinere de 50% în firma de transport Etap, însă nu participă la conducerea executivă. Acţionarul principal şi conducătorul firmei este fiul uneia dintre surorile mele, Adrian Gherghe. Chiar eu am difuzat aceste informaţii în anumite discuţii cu transportatorii şi sunt surprins că au ajuns atât de târziu în atenţia media", a precizat Mişu Negriţoiu pentru HotNews.ro. "Poziţia mea la ASF nu implică niciun conflict de interese în legătură cu această societate de transport şi nu am niciun fel de influenţă asupra afacerilor acesteia", a mai declarat şeful ASF.

Vezi şi: Fostul rector al Academiei de Poliţie, dat de ANI pe mâna procurorilor

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.