Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri INCENDIARE: 734 milioane de euro, cel mai mare tun dat României

tun

Bani aruncați pe fereastră! România a plătit 734 de milioane de euro unor firme străine, din Franţa şi Germania, iar contractul nu a fost încheiat în interesul statului român. Dezvăluirea a fost făcută de Radu Tudor duminică la „Punctul de întâlnire”, Antena3.

România a dat aceşti bani concernului franco-german EADS în vederea securizării frontierei ţării pentru validarea României în spaţiul Schengen. Culmea, chiar aceste ţări se opun cel mai mult intrării ţării noastre în spaţiul Schengen. Concernul franco-german a fost beneficiarul celei mai mari părţi din această sumă uriaşă, iar după ce ţara noastră a plătit aceşti bani suntem şi lăsaţi în afara spaţiului Schengen, dar şi trimişi la periferia Europei.

Situație fără precedent în Kazahstan. Parlamentul reduce atribuțiile președintelui

Acest contract este anchetat de procurorii români, dar nu şi de cei din Germania. Procurorii de la noi susţin că acest contract s-a derulat cu implicarea unor politicieni şi generali.

Pe de altă parte, Philipp Missfelder, personaj-cheie în dosarul EADS, a murit în condiții suspecte. Tânărul de 35 de ani era membru al parlamentului german încă din 2005 şi unul dintre colaboratorii apropiaţi ai cancelarului Angela Merkel. Oficial, acesta a murit din cauza unei embolii pulmonare, însă apropiaţii spun că moartea sa este suspectă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.