Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri incendiare ale fostei soţii a lui Dan Condrea: 'M-a dat cu capul de beton o oră'/VIDEO

revistablogurilor.ro
dan condrea

Ies la iveală noi amănunte incendiare despre prima soţie a lui Dan Condrea. Femeia s-a decis să spună şi să arate totul.

Imaginile din locuinţa Laurei Georgescu dezvăluie stive de documente neridicate de procurori şi tinute sub cheie de fosta sotie a afaceristului. "Oricum avem conditii mult mai bune decat avea dincolo pentru ca acolo erau foarte multe persoane, in total vreo 8: fratii Ochinciuc, ea , bone, celalalt copil. Aici suntem doar noi doi. Mama mea pe timp de zi este la sora mea, care are bebe, are copil mic si toata ziua in apartament suntem noi doua, mami le face singura pe toate..nu avem bona, nu avem menajera", a declarat Laura Georgescu pentru RTV.

Citeşte şi: Primarul ales din puşcărie şi-a îndeplinit visul: Ce se întâmplă cu Cătălin Cherecheș

Fosta soţie a lui Dan Condrea a arătat că are stive de documente sigilate pe care intenţionează să le pună la dispoziţia autorităţilor care instrumnetează dosarul Hexi Pharma. "Îi astept pe baietii de la perchezitii, eu inca ii mai astept...sunt de la contabilitatea conexa, de la Fonduri Europene. Astea au mai ramas din 2011, partial.Eu le adusesem pe toate de la contabila, insa Condrea Dan Alexandru a intrat aici cu mama mea in lipsa mea si le-a furat, desi era dreptul meu sa le tin. Acum, ca el nu mai e, trebuie sa le reorganizez", a spus Laura Georgescu.

Citeşte şi: Cea mai frumoasă vedetă de la Realitatea TV și-a dat demisia

Şi asta nu e tot. Laura Georgescu a făcut dezvăluiri cutremurătoare şi pentru Antena Stars. Aceasta susţine că ea şi fetiţa ei au fost bătute. Agresoarea? Mama Laurei Georgescu. "A intrat doamna Maria Georgescu, mama mea, a ţipat timp de o oră, o oră şi un sfert... a trebuit să duc copilul să facă nevoile cu camera de filmat în mână deoarece intenţiona să ne agreseze. Timp de o oră şi ceva, până la ora 14:00 a zbierat în permanenţă, a izbit cu obiecte prin locuinţă. A luat copilului stativul de desen şi l-a făcut bucăţi. Am deschis uşa, pentru că nu termina cu urletele şi se izbea cu umărul în uşa noastră închisă cu cheia şi i-am zis: ai două variante; te linişteşti sau chem o ambulanţă să te sedeze. Când a auzit asta, a smuls placa roz de trei kilograme şi a lovit copilul cu furie intenţionat în cap. A început să mă lovească cu picioarele stativului peste mâini până s-au format hematoame", a spus Laura Georgescu.

Citeşte şi: Liviu Dragnea îi face praf pe liberali: Ce dezvăluiri face şeful PSD

Laura Georgescu a descris în detaliu un episod în care Dan Condrea a agresat-o grav fără ca nimeni s-o ajute: "În 2009 m-a lovit cu capul de beton în repetate rânduri. Totul a durat o oră. M-a tras de păr până în stradă, 21 de metri şi a continuat să mă dea cu capul de beton ţinându-mă cu mâinile de păr. Am fost strânsă cu făraşu. M-a atacat cu o rangă de cupru când am mers altă dată să văd ce e cu copilul la poarta casei noastre. Vecinii au sunat la Poliţie. Poliţia a refuzat să se prezinte la faţa locului. În rechizitoriul de la parchet a scris: "este bolnavă psihic, s-a dat cu capul de beton de plictiseală". Ei foloseau acest copil ca momeală în aşa fel încât Condrea Dan Alexandru să mă atace când mă duc să îmi văd copilul sau să mă duc să întreb de el".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.