Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri incendiare ale unui fost primar: Cum l-ar fi 'eliminat' Kovesi pe Gabriel Oprea

nasul.tv
coldea kovesi

Dezvăluiri halucinante ale unui fost primar celebru despre şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi. Marian Vanghelie, fostul edil al Sectorului 5 spune de ce Kovesi şi 'statul de drept' l-ar fi 'eliminat' pe Gabriel Oprea.

Citește și: SCANDAL în Biserica Ortodoxă, la mănăstirea unde mai multe măicuțe au rămas însărcinate: Un călugăr a lăsat GRAVIDĂ o credincioasă / VIDEO

"Kovesi a acceptat multe de Oprea, dar niciodată nu l-a plăcut pe acest om prin modul lui de comportament şi prin ceea ce făcea când ea şi Coldea nu erau acolo. La ocazii deosebite, la nunţi, Oprea îi trimitea buchete de flori. Se săturaseră de el. Kovesi a vrut să-l elimine că a obosit cu el", a spus Vanghelie în direct la România TV.

Citeşte şi: O judecătorie din București își SUSPENDĂ activitatea: De ce sunt NEMULȚUMIȚI magistrații

Mai mult, Vanghelie se simte ameninţat. "Statul de drept ne caută să ne omoare pentru că spunem lucrurile astea. Ei momentan conduc Parchetul general şi au pus un procuror de bună credinţă care să închidă dosarul peste un an-doi. Să se verifice procurorul din acest caz dacă e rudă cu cineva din DNA. Oamenii ăştia îl vor stresa şi supraveghea pe Liviu Dragnea. I-au arestat pe toţi. Parchetul cu DNA e o înţelegere perfectă.

Citește și: Decizia INCREDIBILĂ luată de călugărul care a lăsat GRAVIDĂ o enoriașă

Sunt decis să merg până la capăt. Vreau să informez toate organele abilitate. Să se descopere ce a făcut acest stat paralel. Aşa nu mai merge. Parlamentul României, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu trebuie să îi oblige să vină", a tunat Vanghelie.

Citește și: Biblia în versuri, o lucrare unică în țară, va putea ajunge la românii de pretutindeni

Fostul edil a lansat un atac extrem de dur la adresa fostului antrenor al naţionalei, Anghel Iordănescu, dar şi la adresa lui Victor Ponta şi Gabriel Oprea. "Iordănescu joacă astăzi balet şi să spună cum a ajuns antrenorul României. A fost susţinut. A fost acolo în casă şi acum face balet. Dacă nu spune adevărul şi crede că face parte din echipa noi suntem statul să se spună lucruri şi despre dânsul. Antrenorul naţionalei de fotbal, preşedintele Federaţiei şi toţi au fost schimbaţi de sistemul de forţă.

Citește și: STUDIU 40% dintre cei care navighează pe internet nu utilizează mijloace de apărare împotriva virusurilor

Au fost chemaţi noaptea de Gabriel Oprea, de Victor Ponta şi li s-a spus că dacă nu votează şi dacă nu fac aşa sunt băgaţi în puşcărie. Vine rândul la fiecare. Acest primar, Cătălin Cherecheş, au vrut să-l omoare în diferite forme", a încheiat Vanghelie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.