Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri INCENDIARE despre bolidul lui Coldea: Familia, conectată la afacerile unui condamnat

b1.ro
bmw coldea

Familia fostului prim-adjunct al directorului Serviciului Român de Informații este conectată la afacerile controversatului Călin Mihai Stoia, membru al grupării de afaceriști care gravitează de ani de zile în jurul Primăriei Cluj-Napoca, condamnat în dosarul fostului edil Sorin Apostu.

Vărul lui Florian Coldea, George Tudor Coldea, a ocupat, în trecut, funcția de director al unei companii patronate de Călin Stoia, firmă care deține pachetul întreg de acțiuni la societatea AutoTransilvania, din Cluj-Napoca, dealer auto local al mărcii BMW, scrie Jurnalul Național. Zilele trecute, în presă au apărut informații potrivit cărora generalul în rezervă Florian Coldea conduce, în prezent, un bolid BMW, în valoare de 120.000 de euro.

Mircea Geoană revine și arată cu degetul spre Victor Ponta. Ce are să-i reproșeze

Informația potrivit căreia Florian Coldea are un văr primar, pe numele George Tudor Coldea, domiciliat în Cluj-Napoca, a fost furnizată, în urmă cu câțiva ani, de presa locală, afacerile în care acesta este implicat făcând chiar obiectul unei interpelări parlamentare a fostului senator Valer Marian. “Jurnalul Național” a descoperit, însă, faptul că George Tudor Coldea a lucrat pentru un grup de firme patronat de către controversatul afacerist local Călin Mihai Stoia, trimis în judecată de DNA în dosarul fostului primar Sorin Apostu și condamnat, în 2014, la trei ani de închisoare.

Fost ministru al Justiției: 'E GRAV că au lucrat la dosare echipe MIXTE de procurori și SRI'

Dintr-o notificare de la Registrul Comerțului, aflăm că George Tudor Coldea a reprezentat, în calitate de director general, compania SC Added Value Services SRL în structura acționariatului dealer-ului local de autoturisme bavareze. SC Added Value Services SRL este asociatul unic al companiei SC AutoTransilvania SRL. Administrator al societății era, la acel moment, o anume Olga Maria Ionuțiu, un alt om de bază al afaceristului Călin Mihai Stoia, administrator al dealer-ului local de autoturisme BMW.

Recent, presa a prezentat o informație furnizată de un fost ofițer SRI potrivit căreia Florian Coldea și-ar fi achiziționat un bolid de lux, cu care a început să vină la unitate de la sfârșitul anului trecut. Este vorba despre un BMW i8, de culoare roșie, a cărui valoare de catalog este de 120.000 de euro fără TVA. Într-una din unitățile SRI vizitate de generalul Coldea, unul din angajați a pozat bolidul și l-a postat pe pagina sa de Facebook. Imediat, SRI a intrat în alertă maximă și i-a cerut angajatului să șteargă poza, dar deja aceasta fusese văzută de mai mulți angajați ai serviciului de spionaj, dar și de alte persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.