Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri incendiare despre Elena Udrea: Legăturile dubioase din politică

Inquam Photos / Octav Ganea
elena udrea

Ies la iveală noi amănunte incendiare despre fosta blondă de la Cotroceni, Elena Udrea. După ce aceasta a fost condamnată la 6 ani de închisoare în primă instanţă, vocile dure la adresa ei au continuat să se manifeste. Analistul politic, Cozmin Guşă îi face un rechizitoriu dur lui Udrea şi face dezvăluiri incendiare din trecutul politic al acesteia.

Citeşte şi: Imaginile pe care Adrian Năstase le vrea ŞTERSE: Ce 'ascunde' fostul premier / FOTO

"Ce s-a întâmplat cu Elena Udrea este ceva dramatic dacă privim din punct de vedere personal. Trebuie să spun că eu o cunosc pe Elena Udrea de foarte mult timp, cred că sunt 20 de ani. Elena Udrea a aparținut, într-un fel, clasei poltice. Primul ei loc de muncă în politică a fost la sediul central PSD. Ea a fost consilierul meu juridic timp de jumătate de an, prin 2001, 2002, fără să aibă carnet de partid. Avea o mare dorință de a performa politic, a şi fost foarte harnică, se ocupa de petiţiile cetăţenilor. A avut succes pentru că o simpatiza Viorel Hrebenciuc. Chiar îl bănuiam că e îndrăgostit de ea. Purta fuste mini și el se înroșea ca un rac când apărea. În vremurile alea făcea deliciul partidului. Treaba cu Elena Udrea este un eveniment unghiular în societatea românească. Sigur, eu personal, regret ce i se întâmplă... Am avut o perioadă lungă între 2005 și 2013-14 în care nu am mai comunicat deloc, când ea conducea România împreună cu Traian Băsescu, fiind aduşi la putere de mine, într-un fel. Dânşii au condus România într-un mod discreționar. Urmează și nota de plată. Ceea ce vreau să spun legat de acest eveniment, care nu ştim cum se va termina sau care va fi decizia finală, este că se fac amenințări cu dosare la oricare dintre cei cinci judecători ai completului care va judeca şi la alţi oameni care ar încerca să pună presiune pe diverşi oameni care au legătură cu acest dosar”, a declarat Cozmin Gușă la Realitatea TV.

Citeşte şi: DRAMĂ Un copil de doi ani a încetat din viaţă din cauza rujeolei: Autorităţile sunt în alertă

Cozmin Guşă a mai spus că trebuie să fim foarte atenţi, să comentăm din plin, pentru că este un eveniment unghiular, evenimentul decontului unei perioade. "Este exact perioada în care noi ne-a cedat suveranitatea naţională, sub mandatele lui Băsescu fără să negociem nimic. Domnul Băsescu a continuat cu încheierea acordului cu Uniunea Europeană într-un mod dezastruos pentru România şi nu a mai făcut nimic. Decontul acesta atât de periculos al mandatului lui Băsescu începe cu această condamnarea a Eleni Udrea", a explicat consultantul politic. ”Frustrarea Elenei Udrea vine din faptul că ea consideră că nu merită şi chiar că este victima pe care Traian Băsescu a prezentat-o sistemului pentru a-şi continua parcusul lui politic şi să ajungă iar la putere, pentru că nu trebuie să uităm că în urmă cu câteva luni spunea că ar putea ajunge priministru. Elena Udrea este doar începutul decontului pentru regim. Eu cred că ea bănuieşte că Traian Băsescu a oferit-o ca ofrandă. Din acest motiv, ce se va întâmpla între Traian Băsescu și Elena Udrea va fi analizat cu lupa de către cei din serviciile secrete şi de către noi, cei care mai putem vorbi", a mai spus consultantul politic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.