Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri incendiare dintr-un dosar de spionaj: Un preşedinte, IMPLICAT în cazul Laurei Codruţa Kovesi (presă)

spionaj

Ies la iveală amănunte incendiare dintr-un celebru caz de spionaj. Este vorba despre dosarul 'Black Cube' în care doi spioni israelieni au urmărit-o pe şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi. Antena 3 a prezentat un reportaj uluitor al celor de la TV2 în care se fac dezvăluiri importante din afacerea în care o firmă israeliană de intelligence este acuzată că a spionat-o pe Laura Codruța Kövesi.

Vezi şi: DOCUMENTUL care stârneşte un nou scandal. Se cere REVOCAREA şefei reprezentanţei CE în România

„Au fost date informații despre doamna Kovesi în mod oficial de către persoane oficiale ale statului român(...). Dragomir ascunde pe cineva care nu vrea să iasă la lumină în România. Nu putem să demonstrăm că domnul Dragomir nu este cel care ne-a cerut informația, ci persoane în poziții foarte înalte în statul român. Statul român și niciun stat nu o să iasă să spună că a fost făcut de el până la urmă. Acest lucru evident aruncă o umbră foarte neplăcută împotriva statului israelian. Dacă faci o greșeală la nivelul acesta, pare că evident că nu o firmă privată vrea să afle informații despre o oficialitate a statului român, ci statul israelian o face. Du-te și demonstrează că statul israelian nu are nicio implicare”. Acesta este discuția dintre doi israelieni, redată în reportajul TV2.

Vezi şi: ALDE atacă PSD: 'Nu suntem o anexă a cuiva'. Reproşuri dure pentru Guvern

Mai mult, în reportajul TV2 se vorbește despre „un președinte”. În cercetarea procurorului DNA, israelienii au spus că au fost invitați de președintele României. Israelienii de la Black Cube ar fi luat 100 de milioane de dolari pentru cazul Kovesi. Doi dintre investigatorii Laurei Codruța Kovesi au fost arestați în aprilie 2016.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.