Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri INCENDIARE: Florian Coldea, acuzat de ŞANTAJ la vârful SRI

twitter.com
Florian Coldea

După ce a fost acuzat că îşi concentrează atenţia pe supravegherea românilor în loc să ţină sub control grupurile care ar putea finanţa teroriştii de pe teritoriul României, Serviciul Român de Informaţii se confruntă cu o nouă dezvăluire bombă. Marian Vanghelie a declarat, la Antena 3, că Florian Coldea l-ar fi ameninţat pe George Maior, şeful său de la acea vreme, cu un dosar. Fostul primar a povestit cum s-a creat la momentul respectiv binomul și interesele care îi uneau pe cei din SRI și DNA.

"Acești oameni, cred că au fost o mână de oameni, domnul Maior, domnul Colea, doamna Kovesi, domnul Oprea, ei au creat acest mecanism și într-o formă sau alta, s-au avut unii pe alții la mână. Pentru că înțeleg că domnul Coldea îl ținea pe domnul Maior și îl șantaja cu dosarul fregatelor, înţeleg că domnul Maior semna şi erau lucrurile dirijate către dânsul fără nicio problemă, cele care nu erau de competenţa domnului Coldea. (...) În prima fază se fereau, nu aveau încredere totală, până la urmă atâtea nelegiuri au reuşit să facă încât chiar au reuşit să facă şi echipă", a spus Vanghelie.

Citeşte şi: Halep, mărturii înainte de Turneul Campioanelor: 'S-a schimbat ceva în mine după ce am devenit lider mondial...' .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.