Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI INCENDIARE Legătura dintre Laura Codruța Kovesi și Virgil Măgureanu

Evenimentul Zilei
Laura Kovesi

Procurorii DNA au pus sub acuzare şapte foşti membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul, în legătură cu acordarea unor despăgubiri pentru un teren, a cărui valoare a fost mult supraevaluată.

Potrivit unui comunicat al DNA, în acest dosar sunt urmăriţi penal foştii membrii ai ANRP, Ingrid Zaarour (preşedinte), Remus Virgil Baciu (vicepreşedinte), Mihnea Remus Iuoraş (vicepreşedinte), Ingrind Mocanu, Constantin Cătălin Canangiu, Marko Attila Gabor şi Theodor Cătălin Nicolescu.

Citește și: Simona Halep a făcut SCANDAL la Miami: CEARTĂ VIOLENTĂ cu antrenorul / VIDEO

Ingrid Mocanu, fost vicepreşedinte al ANRP şi fostă consilieră a lui Gabriel Oprea, a declarat, joi seara, la Antena 3, la emisiunea ”Sinteza Zilei”, realizată de Mihai Gâdea, că i-ar fi trimis o plângere penală șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, dar aceasta a fost refuzată. Asta pentru că cel vizat era fostul șef al SRI, Virgil Măgureanu.

”Au existat mai multe situații în care s-a intervenit la mine. Am primit informații de la SRI în care mă avertizau despre ilegalități. E o plângere penală pe care i-am adresat-o lui Kovesi în care am primit un dosar cu un raport de evaluare. A venit la mine o persoană și mi-a spus că dosarul ar fi al lui Virgil Măgureanu și că cei de la SRI ar vrea să-i facă rău acelui domn. Era un afacerist. Mi-a spus că pot să trimit la orice Parchet vreau pentru că el va rezolva. Mi-a spus că îmi va fi bine.

Plângerea a ajuns la Parchet și a fost închis dosarul, cu NUP. Suma era foarte mare, 23 de milioane de euro.”, a spus Ingrid Mocanu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.