Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri incendiare: Sorin Oprescu vorbește despre legăturile cu Dan Condrea

INTERVIU - SORIN OPRESCU

Ies la iveală noi dezvăluiri incendiare din scandalul momentului. Care sunt legăturile dintre Sorin Oprescu, fostul primar General  al Capitalei și Dan Condrea, omul care a condus Hexi Pharma? O spune chiar Sorin Oprescu.

"Batranul farmacist Condrea, in momentul in care am devenit directorul Spitalului Universitar, indeplinea functia de farmacist sef. In anul 1990 s-a dat o lege, se chema legea 15, si a cerut permisiunea de a face o farmacie. Contractul era foarte clar, de a face o farmacie si un punct de lucru in Spitalul Universitar Bucuresti, care avea drept scop vanzarea de medicamente si pregatirea solutiilor perfuzabile, deci nicio legatura cu ceea ce a venit dupa aceea. Consiliul de administratie a fost de acord, s-a închiriat un spatiu de 120 de metri patrati, nefolosibili din punct de vedere medical, dar avand conditiile de a prepara o serie intreaga de solutii perfuzabile, nu detergentii biocizi care au devenit dupa aceea. ", a spus fostul primar la RTV.

Farmacia a funcţionat din 1994 până în 2004, când tatăl lui Dan Condrea s-a pensionat. Apoi, obiectul de activitate al societăţii comerciale s-a schimbat, la fel şi denumirea. "Eu, personal, nu am avut nicio legatura cu infiintarea unei noi societati, cu denumirea unei noi societati sau cu obiectul de activitate", a explicat Oprescu.

Fostul primar al Capitalei a precizat că nu l-a cunoscut niciodată pe Dan Condrea. "Eu, personal, nu l-am cunoscut pe Dan Condrea. La varsta la care tatal sau facea aceasta cerere aprobata de catre consiliul de administratie, Dan Condrea avea in jur de 20 de ani, deci nu avea nicio legatura", a mai spus Sorin Oprescu. Întrebat dacă a primit vreodată o solictare din partea vreunui serviciu secret ca să-l ajute pe Dan Condrea, Oprescu a răspuns: "Nu, cu mine nu. Poate cu altii. Nu am avut niciodata nicio presiune din partea serviciilor".

În presă, au apărut în ultimele zile mai multe dezvăluiri despre mafia din interior. Rareș Bogdan de la Realitatea TV a vorbit despre legături incendiare ale politicienilor cu oamenii din sistem. "Peste 80% din Piata dezinfectantilor împărțită in BUCURESTI intre firmele lui Condrea si firmele lui ...Mircea Oprescu, fiul fostului primar general.", a spus Rareș Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.