Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri incomode făcute de Adriana Săftoiu despre Elena Udrea și Traian Băsescu

Elena Udrea era folosită de Traian Băsescu să îşi atace adversarii dar şi aliaţii politici, sunt dezvăluirile incomode făcute de fosta consilieră prezidenţială, Adriana Săftoiu, în cartea sa ”Cronică de Cotroceni”. Tot Udrea era cea care suna la patronii televiziunilor prietene ca să scoată de pe post informaţii care nu îi plăceau lui Băsescu. Iar pentru serviciile ei, fostul preşedinte o proteja constant şi cu pasiune. A complotat cu ea în unul dintre cele mai celebre scandaluri, cel al "bileţelui roz" care a dus la compromiterea lui Călin Popescu Tăriceanu.

"Traian Basescu incearca o gluma: 'Mai bine imi dai mie copia de la bilet ca tu nu te abtii si o dai la presa'. Elena nu sesizeaza tonul bine intentionat cu care Presedintele incearca sa destinda nervii fostei consiliere si ii raspunde sec: 'Puteti sa o luati, dar daca voi credeti ca eu nu mi-am facut vreo 15 copii...'. De ce 15, imi spun, desi replica ei ma ameteste si imi dau seama ca nu ar fi trebuit sa fiu acolo, la acest neasteptat schimb de replici care arata raportul de forte dintre cei doi", scrie fostul consilier prezidential.

Citește și: AVERTISMENTUL lui Traian Băsescu pentru Victor Ponta: Imi strigi 'la pușcărie', să nu ajungi tu

Aflat la Cluj- Napoca, la o întrunire a Fundaţiei Mişcarea Populară, Traian Băsescu a identificat momentul în care a dezvăluit publicului „bileţelul roz" primit de la fostul premier Tăriceanu, drept momentul în care şi-a început mandatul „din punctul de vedere al funcţionării justiţiei".

Citește și: Ce i se poate întâmpla lui Traian Băsescu: Victor Ponta amenință că va fi folosită forța

La începutul anului 2007, Elena Udrea dezvăluia că preşedintele Băsescu a primit de la fostul premier Călin Popescu Tăriceanu un „bileţel roz" în care acesta îi cerea şefului statului să-l ajute cu dosarul omului de afaceri Dinu Patriciu, anunță Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.