Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri incredibile despre atacatorul din Finlanda: Ce viza marocanul de 18 ani

politie finlanda

Marocanul de 18 ani acuzat că a ucis două persoane şi a rănit alte opt în Finlanda, vineri, este un solicitant de azil ce dorea să atace în special femei, a anunţat sâmbătă poliţia finlandeză, informează AFP.

"Credem că atacatorul viza în special femei, însă bărbaţi au fost răniţi după ce au încercat să apere aceste femei", a declarat comisarul Christa Granroth, de la Biroul Naţional de Anchetă din Finlanda, în timpul unei conferinţe de presă.

Citește și: Incident GRAV în Australia: O mașină a intrat în mulțime la Sydney! Mai multe victime

Două femei finlandeze au fost ucise în atacul de la Turku (sud-vest), considerat terorist de autorităţile din Finlanda. Alte opt persoane au fost rănite, dintre care şase femei şi doi bărbaţi.

"Un bărbat a fost rănit încercând să ajute o altă victimă, iar un altul a încercat să-l oprească pe atacator", a precizat Christa Granroth, potrivit Agerpres.

Autorităţile finlandeze au precizat, de asemenea, că printre cei opt răniţi erau un cetăţean italian, unul britanic şi unul suedez (şi nu doi cum s-a anunţat mai devreme sâmbătă).

Poliţia l-a arestat pe suspect cu câteva minute după atac, rănindu-l cu foc de armă în picior. El a fost identificat ca fiind un cetăţean marocan de 18 ani, solicitant de azil în Finlanda în 2016.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.