Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri incredibile despre Vladimir Putin: E la mâna mafiei (presă) / AUDIO

vladimir putin

Dezvăluiri incredibile despre Vladimir Putin. Presa de peste Prut spune că şeful Federaţiei Ruse ar fi la dispoziţia bandiților din grupările de crimă organizată, în special gruparea numită „Tambovskaya”, susține un fost anchetator din cadrul Comitetului de Anchetă al Federației Ruse în cadrul unui interviu pentru Radio Svoboda.

Fostul anchetator, Andrei Zîkov, comentează un raport amplu al Procuraturii din Spania, care deconspiră mai mulți capi ai mafiei rusești prinși și condamnați pe teritoriul acestei țări și legăturile acestora cu mai mulți oficiali din Rusia. Potrivit expertului care face referire la interceptările Procuraturii spaniole, Alexandr Bastrîkin, șeful Comitetului de Anchetă de pe lângă Procuratura Federației Ruse, a fost numit la indicația unui dintre capii grupării „Tambovskaya”, Evghenii Petrov.

Citeşte şi: Gafă incredibilă a celor de la Facebook: Decizia care a scos din sărite pe toată lumea

Zîkov susține că gruparea criminală „Tambovskaya”, are legături foarte strânse cu fostul premier rus Viktor Zubkov, fostul ministru al Apărării Anatolii Serdiukov, demis cu scandal după ce a fost descoperită o adevărată mașinărie de prejudiciere a statului cu miliarde de ruble. Printre acoliții lui Petrov este și președintele Sberbank, Gherman Gref, dar și alți foști sau actuali oficiali. Din ancheta prezentată de procurorii spanioli reiese că anume această grupare criminală a stat în spatele asasinării a zeci de persoane, printre care a fostuilui deputat Galina Staravoitova, dar și a fostului colonel FSB, Alexandr Litvinenko.

Citeşte şi: Avertismentul care bagă frica pe tot mapamondul: ISIS foloseşte arme chimice

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.