Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: O jurnalistă sub acoperire face anunţuri şocante / VIDEO

coreea de nord

Ies la iveală noi amănunte şocante din Coreea de Nord. O jurnalistă sub acoperire a făcut dezvăluiri incredibile din interiorul acestei ţări comuniste. Suki Kim a petrecut şase luni clandestin în Coreea de Nord, pozând în profesoară și misionară. “Nord-coreenii sunt crescuți să fie soldați si nu au niciun gram de libertate” a povestit ea pentru CNN. “Viețile lor sunt trasate de liderul suprem. Orice informație din exterior este interzisă, nu li se arată în niciun fel. Este cu adevărat un sistem de control absolut” a povestit ea.

Citește și: MASACRU în Nigeria: Zeci de morți și răniți în urma unor atentate SINUCIGAȘE comise de femei kamikaze

Aventura lui Suki Kim în Coreea de Nord a avut loc în 2011 când a ajuns la Phenian ca profesoară la o școală de elită pentru formarea viitorilor lideri ai Coreei de Nord. A scris în același timp o carte despre unul dintre cele mai represive regimuri din lume. “Coreea de Nord e pur și simplu cultul unui lider suprem. E o dictatură militară, cu una dintre cele mai mari armate din lume și unde orice comunicare e blocată” a marturisit jurnalista.

Citeşte şi: Concurența tremură! Digi reușește imposibilul și dă o lovitură de proporții

Suki Kim susține că “nord-coreenii sunt oameni drăguți, insă trăiesc izolați intr-o bulă emoțională și intelectuală”. Jurnalista a relatat despre oameni care nu știau că există internet deși erau absolvenți de informatică sau despre cum studenții ei erau obligași se participe săptămânal la ședințe unde se raportau unii pe alții. “Acestă țară e ceva ce nu am mai văzut până acum. Este o putere nucleară care își ține în sclavie cetățenii pentru liderul suprem. E devastator că o astfel de lume există în aceste timpuri. Este cel mai trist loc din lume”, a concluzionat ea, conform ProTV.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.