Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI: legături subterane între Kovesi și Tudorel Toader: au un trecut comun

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, este așteptat să vină cu raportul în ceea ce privește activitatea Laurei Codruța Kovesi, procuror șef al DNA. Între cei doi există se pare legături mai vechi decât am crede, pentru că Tudorel Toader a făcut parte din comisia care i-a acordat titlul de doctor în drept Laurei Codruța Kovesi, pe o lucrare suspectă de plagiat.

Citește și: E OFICIAL: Theresa May A SEMNAT scrisoarea care va declanșa Brexitul - FOTO

Citește și: Elena Udrea SCAPĂ BOMBA: Florian Coldea și George Maior l-au REZOLVAT pe Adrian Năstase

Jurnalistul Ovidiu Zară dezvăluie aceste legături și a găsit chiarși o imagine cu oamenii din jurul acestei mașinării.

”16 decembrie 2011. Procurorul sef al DNA. Laura Codruta Kovesi isi susținea teza de doctorat la Universitatea de Vest din Timisoara in fata unei Comisii formata personaje extrem de interesante:
- av. Dorel Julean - profesor de Procedura Penala, fost colaborator al Securitatii sub numele de "Sandu"; 
- av. Viorel Pașca - coordonatorul lucrarii de doctorat a lui Kovesi - fost procuror comunist ce a avut legaturi cu Securitatea (FOTO alaturi de Toader Tudorel); 
- Radu Motica - fost Decan al Facultatii de Drept şi Ştiinţe Administrative din Universitatea de Vest din Timişoara, prieten cu indrumatorul tezei de doctorat al lui Kovesi, av. Viorel Pasca; 
- actualul ministru al Justitiei, Tudorel Toader - fost procuror comunist la Panciu intre 1986-1991, apoi avocat si ulterior decanul Facultăţii de Drept din 2004, directorul şcolii doctorale din 2005, rector al universităţii ieşene din 2016, prieten cu Viorel Pasca.

In afara acestor personaje pitoresti, in sala a mai fost o audienta care a avut rolul de a o sustine pe Kovesi: Mircea Criste - fost procuror general, George Maior - ex-seful SRI, generalul Florian Coldea, Marius Iacob - procuror general adjunct DNA, etc.
Interesant este ca inainte de izbuncirea scandalului privind doctoratul lui Kovesi, reporterii "Atac de Iasi" au devoalat relatia de prietenie dintre Tudorel Toader (era si membru in C.N.A.T.D.C.U.) si Viorel Pașca - conducatorul de doctorat al sefei DNA, cei doi fiind surprinsi la un sprit (FOTO)”, scrie Ovidiu Zară.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.