Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI - Lovitură după lovitură în MAI. Scandalurile care zguduie din temelii ministerul (presă)

www.mai.gov.ro
MAI

Abia confruntat cu scandaluri de proporţii la Inspectoratul General de Aviaţie şi la Academia de Poliţie, că Ministerul de Interne primeşte noi lovituri. Potrivit informaţiilor obţinute de ziarul Naţional, MAI pare că se află din nou pe buza prăpastiei în două noi „seisme”. Primul scandal ce e pe cale să se declanşeze ar implica transferul sediului Direcţiei de Paşapoarte, afacere dezastruoasă pentru bugetul ministerului.

Citeşte şi: Se anunţă investiţii de PROPORŢII în România. Un gigant francez vrea fabrică pentru RACHETE la Ploieşti

"(...) Prima detonare va fi cea a transferarii sediului „operativ” al Directiei de Pasapoarte intr-un cunoscut mall bucurestean. Desi, dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, ar fi existat mai multe informari ale structurilor abilitate ca negocierile au fost purtate, cu rea intentie sau nu, ramane de vazut, intr-un mod de-a dreptul dezastruos pentru interesul si bugetul MAI. Iar explicatiile va trebui sa le dea in special subsecretarul de stat Mihai Valeriu", scrie jurnalistul Cătălin Tache.

Jurnalistul susţine că şi secretarul de stat Raed Arafat ar urma să fie în centrul unui scandal de amploare.

"Nori negri se anunta si pentru secretarul de stat Raed Arafat, „nemuritorul” din MAI avand la randul sau de ce sa dea semne de nervozitate dupa ce s-a luat firul unei spete mai mult decat interesante privind asigurarea mentenantei si mai ales a reparatiilor elicopterelor SMURD, operatiune girata de catre mecanicul sau favorit.", mai scrie Tache.

Citeşte şi: Finanţiştii britanici anunţă DEZASTRUL în România: Reformele Guvernului reduc semnificativ pensiile pentru 7 MILIOANE de angajaţi

Dacă scandalurile ce se pregătesc a fi declanşate nu erau suficiente, jurnalistul aduce în prim-plan şi alte dezvăluiri ce zdruncină din temelii MAI. Potrivit acestuia, gruparea supranumită "Frăţia chestorilor" şi-ar fi mutat sediul din cadrul ministerului tocmai peste Prut, la Chişinău.

"Fratia Chestorilor”, desi parea de acum destructurata la nivelul MAI, s-a regrupat in forta, dar la… Chisinau. Unde Marian Tutilescu, fostul sef al Politiei Capitalei care de ceva ani buni consiliaza, pe niste bani mai mult decat frumosi, printr-un program international „girat” de Guvernul de la Bucuresti, Ministerul de Interne moldovean, i-ar fi tras deja dupa el pe alti chestori care s-au retras cu „tinichelele” de rigoare precum Ovidiu Vasilica, Andrei Gheorghe si Cornel Ciocoiu. Si, ce-i drept, „lista moldoveneasca” este ceva mai lunga, ea cuprinzand si numele altor chestori care in trecut au condus structuri importante ale MAI.", conchide Tache.

Citeşte şi: Dragomir iese la rampă cu acuzaţii BOMBĂ: 'Omul lui Ponta a trimis Garda Financiară să-mi ceară şpagă...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.