Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri NEFARDATE din viața personală a familiei lui Vladimir Putin. Misterul din spatele fostei soţii a ieșit la iveală

Putin sotie

Lyudmila Ocheretnaya a fost soţia lui Vladimir Putin, unul dintre cei mai puternici şi mai temuţi politicieni, timp de 30 de ani. Aceasta ar fi căsătorită cu un bărbat care este cu 20 de ani mai tânăr decât ea, potrivit Business Insider, scrie Ziarul Financiar.

În presă există foarte puţine detalii despre viaţa personală a lui Vladimir Putin şi a familiei lui. Majoritatea jurnaliştilor ruşi care au încercat să publice articole despre viaţa privată a liderului politic au sfârşit prin a demisiona.

Divorţul dintre Lyudmila Ocheretnaya şi Vladimir Putin a fost anunţat în iunie 2013 după o căsnicie de aproape 30 de ani.

Cozmin Gușă face DEZVĂLUIRI! Foarte puțină lume știe: Cine ar fi trebuit să candideze la președinția României, în locul lui Iliescu

În 2016 s-a scris în presă că fosta nevastă a lui Putin s-a recăsătorit cu Artur Ocheretny, după care şi-a schimbat şi numele. Ocheretny este directorul unei organizaţii non-profit, Centrul pentru Dezvoltarea Comunicării Interpersonale, şi este cu 20 de ani mai tânăr decât Lyudmila.

Înainte de a se căsători cu Putin în 1983, Ocheretnaya a fost însoţitoare de zbor pentru compania rusească Aeroflot. Vorbeşte fluent franceză, germană şi spaniolă.

Cei doi s-au cunoscut în Leningrad, actualul Sankt Petersburg, la începutul anilor 1980, printr-un prieten comun.

Ocheretnaya şi Putin au două fiice, Maria şi Katerina, născute în 1984, respectiv 1985. Foarte puţine detalii sunt făcute publice despre cele două fete, încât părinţii au încercat să le ţină departe de sfera publică. Chiar şi adulte fiind, cele două au dat admitere la facultate sub nume false pentru a-şi proteja identitatea.

După ce au lucrat amandoi ca şi ofiţeri KGB în anii 80, Putin şi Ocheretnaya s-au întors în St. Petersburg unde el a început să lucreze pentru guvern. Reuters relata că deşi Lyudmila avea propria ei ambiţie pentru a lucra, Putin a ales să o menţină în afara luminii reflectoarelor.

Vreme de toamnă în România! Ploi torențiale și temperaturi scăzute

„El s-a gândit că osoţie trebuie să fie modestă şi să nu iasă în faţă”, a declarat o sursă anonimă pentru Reuters.

Slava Zaitsev, un designer rus care se ocupa de garderoba Primei Doamne pentru anumite ocazii a declarat în 2013 pentru Reuters: „ Obişnuia să imi spună că nu îi place prea mult să călătorească sau să apară în public. Spunea că nu este pregătită pentru asta şi că nu se aştepta la rolul de soţie a preşedintelui.”

În 2013, în timpul unei pauze din cadrul spectacolului de balet „La Esmeralda”, cuplul şi-a anunţat divorţul în mod public.

„Căsnicia noastră se încheie din cauza faptului că nu mai avem timp să ne vedem. Vladimir Vladimirovich este complet cufundat în muncă. Copiii noştri au crescut, iar mie chiar nu imi place să mă afişez în sfera publică”, a spus Ocheretnaya.

Ocheretnaya şi-a respectat cuvântul şi a stat în afara reflectoarelor. În presa din Rusia au circulat zvonuri că aceasta s-a alăturat unei mânăstiri.

În 2016 a devenit public faptul că aceasta s-a recăsătorit cu Artur Ocheretny, directorul organizaţiei non-profit numită , Centrul pentru Dezvoltarea Comunicării Interpersonale.

Conform presei din Rusia, cuplul a cumpărat un domeniu în sud-vestul Franţei în valoare de 7.46 milioane de dolari. Această achiziţie ridică întrebări referitoare la averea lui Vldimir Putin, pe care un consultant al unui fost guvern a estimat-o ca fiind aproximativ 70 de miliarde de dolari.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.