Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI noi despre Klaus Iohannis: Ce a aflat Traian Băsescu despre succesorul său

iohannis basescu

Liderul MP Traian Băsescu a declarat vineri, la o întâlnire la Satu Mare cu membri ai formaţiunii, că după afirmaţiile preşedintelui Klaus Iohannis cu privire la situaţia Antena 3 nu îi pare totuşi rău că l-a susţinut că "poate încă e recuperabil pentru democraţie".

Vezi și: Primarul unui oraș, condamnat la închisoare cu executare

"Mă uitam şi la bietul preşedinte Iohannis pe care l-am susţinut, votat şi vouă băsiştilor v-am cerut să-l votaţi. Nici acum nu-mi pare rău, că Doamne fereşte cu Ponta! Iohannis poate încă e recuperabil pentru democraţie. Dar să spui tu: 'să vedem ce facem că e o decizie administrativă'. Poate i-a fost grea traducerea de la limba germană la limba română. Hotărârea judecătorească definitivă nu e o decizie administrativă, este o lege. Aşa scrie în Constituţia României. Hotărârile judecătoreşti definitive sunt legi ale statului român pe care statul trebuie să le implementeze cu toată forţa. Gândiţi-vă că este condamnat un amărât, în câteva ore forţele statului, cu Poliţie, cu Jandarmerie, cu girofaruri se duc şi îl ridică. La trustul lui Voiculescu nu se poate pune în aplicare o evacuare dintr-o casă care a devenit a statului. Asta arată că avem o problemă cu justiţia", a declarat Băsescu.

Citește și: FMI și-a ales un nou șef: Va conduce Fondul Monetar Internațional în următorii cinci ani

Liderul MP a mai spus că justiţia din România este încă incomplet reformată, statul de drept este încă insuficient consolidat, explicând că în perioada mandatului său a întâmpinat greutăţi. "Miercuri s-a confirmat fără putere de tăgadă că statul de drept nu este un bun câştigat definitiv în România, că justiţia poate fi atacată cu neruşinare de oameni politici şi înfrânte hotărâri ale justiţiei", a mai spus Băsescu, potrivit Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.