Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI: Oamenii lui Klaus Iohannis, filaţi de 'fetele' şefului SPP (presă)

Inquam Photos / Octav Ganea
Klaus Iohannis

Dacă până de curând preşedintele Klaus Iohannis ar fi fost o ţintă a unor ofiţeri SPP plasaţi strategic la Palatul Cotroceni, potrivit Naţional, aceştia urmează să fie, rând pe rând, detaşaţi către consilierii şefului statului.

Citeşte şi: La 'odihnă' pe banii primăriei, DAT DE GOL de pozele postate pe Facebook

"Klaus Iohannis nu doar ca a inceput sa-si ia masuri suplimentare de prevedere impotriva „capusarii” sale informationale de catre actuala conducere a Serviciului de Protectie si Paza, dar chiar a cerut explicatii privind atat rostul celor patru sepepiste detasate in afara planului de paza in anticamera biroului sau prezidential. (...) Lucian Pahontu incearca sa recurga de urgenta la „planul B”, largind dispozitivul „paralel” din jurul sefului statului, fara a renunta insa la vechile metehne basesciene de a sti tot ce misca. In speranta desarta ca, astfel, isi va salva postul. Drept urmare, in aceste zile, „stapanul cadrelor” Andrei Nistor lucreaza din greu la „mutatul casutelor” prin hartii pentru ca Pahontu sa-si poata trimite „fetele” de incredere, instruite la scoala lui „Nea Fane” Ganea, pe langa consilierii prezidentiali.", scrie jurnalistul Cătălin Tache.

Citeşte şi: Liviu Pleşoianu, atac FURIBUND la adresa lui Rareş Bogdan. Ce l-a înfuriat pe celebrul deputat

Jurnalistul susţine că în colimatorul şefului SPP ar fi intrat chiar şi premierul Mihai Tudose, care ar beneficia de aceeaşi "atenţie".  "In plus,  Mihai Tudose pare a „beneficia” de aceeasi atentie sporita, seful SPP urmand a reintregi cat de curand „familia” din jurul premierului. (...) Si uite cum premierul Romaniei s-a trezit peste noapte, in dispozitivul restrans de paza cu un „sepepist” care in urma cu doar cateva luni era sofer pe un autobuz al Jandarmeriei Romane. Mai mult chiar, disperarea de  intarire a dispozitivului propriu din jurul premierului a facut ca deja sa se lucreze la „hartogaraia” pentru ca, imediat dupa intoarcerea din concediul postnatal, sotia acestuia, Vlaicu Alina sa fie direct detasata la aceeasi Sectiune, pentru a se intari astfel marcajul „in familie” la un Tudose tot mai „rebel”.", mai scrie jurnalistul.

Citeşte şi: ATAC într-o biserică din Birmingham! Trei oameni au fost înjunghiați - VIDEO

"(...)Ramane de vazut daca oamenii loiali presedintelui vor si „inghiti”, dupa ce vor face, desigur, propriile verificari, strategia prin care ce a mai ramas din actuala conducere a SPP-ului, dupa retragrea unor piese grele ca Alexandru Burian, Cristi Cioc sau „nea Fane” Ganea vrea sa pastreze controlul unei structuri adusa la stare de avarie.",conchide Cătălin Tache.

Citeşte şi: Ponta DEMONSTREAZĂ că rectificarea bugetară este NEGATIVĂ. Listă în 10 PUNCTE .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.