Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri șocante despre atacatorul de la Las Vegas: A vrut să dea lovitura la un eveniment la care a participat una dintre fiicele lui Obama

twitter.com
atacator las vegas

Noi dezvăluiri ies la iveală despre autorul atacului armat comis în oraşul Las Vegas, cel mai grav din istoria SUA. Potrivit unor surse citate de CBS News, Stephen Paddock a intenţionat să comită un atac similar în august, la un spectacol care a avut loc în Chicago şi la care a fost prezentă Malia Obama, una dintre fiicele fostului preşedinte Barack Obama.

Conform TMZ şi de CBS News, bărbatul de 64 de ani care pe 1 octombrie a omorât 59 de persoane şi a rănit alte 525 în Las Vegas înainte de a se sinucide, rezervase pe 1 august două camere la un hotel din Chicago situat lângă arena în care s-a desfăşurat Festivalul muzical "Lollapalooza", anunță Mediafax.ro.

Citește și: Moment CRUCIAL în Spania: Mai mulți lideri catalani sunt judecați la Madrid pentru REBELIUNE! Ce se va întâmpla în Catalonia

Stephen Paddock rezervase camerele la Hotelul Blackstone, situat lângă Arena Grant Park, unde 400.000 de persoane, inclusiv Malia Obama, au asistat în august la Festivalul "Lollapalooza".

Se pare că Stephen Paddock a renunţat la planul de a comite un atac armat la acest festival pentru că i-ar fi fost imposibil să fugă după comiterea atacului întrucât spaţiul este limitat de Lacul Michigan.

Anchetatorii au anunţat că Stephen Paddock avea un plan de a fugi şi după atacul armat din Las Vegas.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.