Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI Principalul martor în cazul morții lui Condrea: Nu era urmărit de nimeni

gabriela pelin

Gabriela Pelin, principalul martor în cazul accidentului care a dus la moartea lui Dan Condrea, a fost audiată miercuri la Parchetul General. Ulterior, aceasta a povestit jurnaliștilor tot ce a văzut în seara de duminică.

Ea a susținut că nu a văzut impactul propriu-zis, ci doar a auzit o bubuitură și a ajuns la fața locului în speranță că o să mai găsească pe cineva în viață. Odată ajunsă acolo, a constatat că în interiorul mașinii nu se mai vedea deloc, atât era de distrusă. Prin urmare, a început să caute prin iarbă supraviețuitori, dar a dat de trupul lui Condrea. Ulterior, a văzut și capul acestuia îngropat în pământ.

Sorin Frunzăverde, condamnat DEFINITIV în dosarul 'Voturi pentru Iohannis'

Ea este cea care a anunțat autoritățile rapid și a stat la fața locului cât s-au făcut măsurătorile.

În opinia sa, nu a fost vorba despre o sinucidere: Dan Condrea pur și simplu a ieșit cumva de pe șosea pe spațiul verde și a intrat în copac practic încercând să revină pe drum.

L-am văzut pe domn, dar nu știam cine e pentru că nu m-a interesat. Am mers în linie dreaptă, el a semnalizat, m-a depășit și, la un moemnt dat, am auzit o bubuitură puternică. m-am uitat în față și mașina nu mai era. Mi-am zis imediat că aia e mașina care a oprit, apoi am văzut un biciclist care făcea semne disperate și zburau bucăți prin aer.

Am fugit la mașină și ieșea fum din ea. Biciclistul se apropia și el și mi-a zis să sun la 112. Voiam să văd dacă trăiește cineva, dar nu se mai vedea interiorul mașinii. La un metru aproape de fiare era un cadavru. Se vedea spatele, cămașa tăiată și picioarele într-o poziție nefirească, dar nu i se vedea capul. Atunci mi-am că nu mă pot apropia mai mult. Apoi i-am văzut capul îngropat în pământ mi-am zis că sigur nu mai respiră. Le-am zis la 112 că e o persoană decedată și biciclistului că l-am găsit.

Între timp a venit o mașină de poliție. Venise întâmplător, nu era cea chemată de mine. Am căutat prin iarbă dacă mai este cineva și atunci am găsit portofelul și actele. Am văzut un permis de conducere și banii. Buletin nu avea. Am citit permisul și acolo scria ”Condrea”. Mi-a zis polițistul atunci să îi dau permisul să dea prin stație CNP-ul”, a povestit Pelin, potrivit B1 Tv.

ALERTĂ - Fost șef al Cancelariei premierului, urmărit penal de DNA

Aceasta a mai spus că trecuseră aproape doi kilometri din momentul în care a fost depășită până când a auzit zgomotul impactului. De asemenea, ea a mai precizat că nu a văzut accidentul propriu-zis, ci a ajuns la fața locului doar după ce a auzit bubuitura.

În opinia acesteia, a fost doar un accidentt pentru că se putea vedea că Dan Condrea încercase cumva să revină pe șosea: ”Se vede clar în iarbă că a mers vreo șase metri și că a vrut să intre iar pe șosea, doar că acolo e un șanț mic și te chinui. Atunci a intrat în copac. Am stat să facă măsurători. Ambulanța l-a învelit cu o folie, a constat decesul și au spus că o să vină cei de la IML”.

Martorul a mai spus că Dan Condrea nu era urmărit de nimeni, căci nu mai era nimeni pe șosea și că nu a văzut sânge.

Întrebată dacă, în opinia sa, varianta sinuciderii este exclusă, Pelin a răspuns: ”da! Poate vorbea la telefon și căuta ceva și a văzut că a căzut de pe șosea. Eu nu am văzut impactul doar că a ajuns în copac. M-a marcat tare că voiam să fie în viață. De două zile nu-mi revin. Toată lumea acuză că e asasinat, că e sinucidere... Nu cred că un om îi spune copilului ”vin să te iau, dar mă duc să mă omor”, sau ”te sun că vin, dar nu mai vin”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.