Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI - S-a aflat cum și-a cumpărat Klaus Iohannis casele

carmen iohannis

Unul dintre cele mai dezbătute subiecte în campania electorală prezidențială a fost cel al caselor lui Klaus Iohannis. Verișoara lui Carmen Iohannis, Doina Lazurca, lămurește misterul și explică de unde a avut Iohannis banii de case.

“Petrecerea s-a tinut la restaurantul hotelului Parc, aproape de stadionul din Sibiu. Au avut o gramada de invitati, vreo 200 de oameni, adica o suta de familii. Mai multi au fost din partea familiei lui Carmen, adica din partea noastra, pentru ca Lazurca este neam mai numeros ca al lui Iohannis, mai ales ca multi sasi plecasera deja din Romania. Iar Ioan, tatal lui Carmen, era un blanar respectat, au venit multi la nunta doar pentru ca il stiau pe el”, a declarat pentru wowbiz.ro Doina Lazurca, verisoara lui Carmen Iohannis.

“Tin minte ca darul a fost cam 2.000 de lei de persoana, adica 4.000 de lei de familie, cam cat era un salariu bun pe vremea aia. Uite asa, Klaus si Carmen au strans la nunta vreo 400.000 de lei, sa nu se mai mire unii ca de unde au avut la Revolutie 10.000 de dolari ca sa-si cumpere casa. De acolo ii aveau, de la nunta. Si au avut si niste nasi tocmai din Austria, niste prieteni de-ai lor”, ne-a mai spus ruda primei doamne a Romaniei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.