Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri şocante ale doctorului care l-a omorât pe Michael Jackson: Ce făcea vedeta

infomusic.ro
michael jackson

Doctorul care a fost condamnat pentru că l-a omorât pe Michael Jackson scoate la iveală noi amănunte uluitoare despre artist.

La sapte ani dupa moartea lui Michael Jackson, fostul doctor al acestuia face dezvaluiri. Regele muzicii pop facuse o obsesie pentru copilul medicului. Conrad Murray, fostul doctor al cantaretului, a afirmat ca muzicianul avea o fixatie pentru bebelusul sau si ca nu isi lasa niciodata copilul sa fie singur cu Michael: ”Isi trecea mainile prin parul lui si ii spunea cat este de frumos”, citeaza Daily Mail. Mai mult, cantaretul avea chiar o poza in dormitor cu bebelusul medicului, la care se uita mereu: “Isi tinea poza in dormitor, dupa care a mutat-o langa pian, unde putea sa o vada in fiecare zi”, a afirmat doctorul.

Citeşte şi: Fiica lui Barack Obama ar fi putut fi victima unui atentat în Franța: Ce a salvat-o

Intrebat care a fost reactia sotiei sale cand a auzit intrega poveste, medicul a spus ca aceasta nici nu voia sa auda ca micutul ar putea sa stea prin preajma lui Michael: “ Mama copilului meu nu aproba acest lucru. Niciodata!”. Intr-un interviu, Conrad Murray a declarat ca regele muzicii pop avea un comportament extrem de bizar, dorind sa se casatoreasca chiar cu propria sa fina, dupa ce se indragostise de aceasta cand avea doar cinci ani. In plus, medicul a gasit o intreaga colectie pornografica in dormitorul artistului. Doctorul nu a fost surprins cand a descoperit inclusiv poze cu baieti foarte tineri, anunţă ProTV.  Michael Jackson era si un colectionar de papusi: “Avea foarte multe papusi, foarte multe poze cu copii, fotografii date de fanii lui”.

Citeşte şi: Decizie de ultimă oră a judecătorilor: Ce s-a întâmplat cu Dan Şova

Medicul sustine ca legenda pop avea o pasiune secreta pentru copii. “De multe ori dormea in pat cu copii, dar mereu a sustinut ca nu este vorba despre ceva sexual”, a mai declarat Conrad Murray.

Citeşte şi: Miliardarul Ioan Niculae a dat o țeapă de 284 de milioane de lei: Cine e VICTIMA

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.