Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI: SPP, ţinta noului şef al Curţii de Conturi (presă)

spp

Deşi scena politică era preocupată de "războiul" din cadrul PSD, social-democraţii au reuşit săptămâna trecută să instaleze noua conducere a Curţii de Conturi. Astfel că locul lui Nicolae Văcăroiu a fost ocupat de fostul secretar general al Guvernului, Mihai Busuioc. Însă, scrie ziarul Naţional, lucrurile par să se schimbe radical, odată cu venirea noii echipe de conducere la vârful Curţii de Conturi.

"Echipele manageriale de la conducerea unor structuri precum Serviciul de Protectie si Paza condus inca de generalul Lucian Pahontu, chiar ca au toate motivele sa se intrebe, de exemplu, daca va mai fi la fel de „Usurelu” sa nu se inainteze prea mult cu viitoarele „sapaturi” la „greaua mostenire” lasata de fostul director economic Costea…!", scrie jurnalistul Cătălin Tache.

Jurnalistul susţine că noua echipă a Curţii de Conturi va avea parte de "surprize" de proporţii dacă va declanşa o anchetă la SPP.

"Prima „bomba” care va dinamita diverse institutii de forta, un exemplu concret fiind chiar SPP-ul, va fi achizitia de masini de lux, pentru modernizarea parcului auto a respectivelor institutii. Insa numaratoarea le-ar fi iesit unora stramb, astfel ca exista suspiciuni ca unele autoturisme Audi 6, desi in plus fata de comanda initiala, continua sa fie spalate prin curtea structurii „pe persoana fizica”", conchide Tache.

Citeşte şi: Avertisment DUR din partea BNR. Ce pericole implică majorarea ROBOR .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.