Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluirile care-l pot distruge pe Iohannis! E acuzat de o faptă foarte gravă

Klaus Iohannis este atacat din toate părțile. Atât partenerii de al PDL, când și adversarii de la PSD și PMP trag din toate pozițiile în liderul PNL.

În proces cu ANI unde este acuzat de incompatibilitate, Klaus Iohannis este acuzat acum de trafic de copii, anunță românia tv.

”Este cel mai întunecat moment din cariera acestuia: este vorba despre afacerile cu trafic de copii din România spre Occident. Iohannis a recunoscut acum 14 ani că ar fi fost implicat nu ca intermediar, ci ca translator, în exportul unor minori din Rășinari, despre care există suspiciuni că ar fi fost folosiţi pentru băncile de organe din Canada. Bunica a 3 copii avea o altă variantă: că Iohannis venea cu soţia, regulat, să se intereseze de copii

 Faptul că Iohannis a fost implicat mai mult decât recunoaşte este întărit şi de mărturiile familiei Iliuţ din Răşinari. Potrivit acestei familii, Iohanis promisese că, după înfierea celor 3 copii ai familiei de către canadieni, vor exista vizite periodice în ţară ale copiilor, după care, la întrebările Mariei Iliuţ, a devenit violent şi ar fi agresat-o. Copiii au dispărut. Iohannnis a recunoscut ulterior, cu jumătate de gură, că a luat cadouri de la canadieni, dar că nu ar fi luat bani.”, anunță românia tv.

http://sibiu.justitiarul.ro/johannis-si-traficul-de-organe-exista-vreo-legatura/

http://www.justitiarul.ro/este-incontestabila-implicarea-lui-klaus-werner-iohannis-in-traficul-international-de-copii-mai-traiesc-acei-copii/

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.