Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluirile fostului PC al MAE român. Vorbește în premieră despre ce inseamna sa faci lobby

facebook.com
Corina Vintan

La 10 de la ieșirea din diplomație, fostul purtător de cuvânt al Ministerului de externe, Corina Vințan, vorbește, în premieră, despre compania ei, o companie de comunicare afiliata la cea mai mare companie de profil din lume, Edelman.

Vezi și: Bomba cu ceas pregatita pentru bucuresteni

Imediat după ce a spus Adio mediului diplomatic, Corina Vințan a dorit să își îndeplinească un vis,adică acela de a face comunicare în modul in care a dorit sa faca, fara constrangerile pe care i le dadea diplomatia. Visul i s-a îndeplinit, după a format compania de PR Links Associates, companie care s-a implicat în proiecte de mare notorietate in Romania. Vintan declara ca nu se teme de controverse, din contra, declara ca proiectele care genereaza dispute publice sunt mult mai transparente si prilejuiesc cu adevarat dezbatere publica.

Acum, compania Links este alături de marii retaileri, în lupta lor cu legea celebră care impune acestora să aibă în magazine 51 la sută marfă românească,lege care a fost respinsă de UE și pentru care Romania a primit și infrigement. Vințan spune că,legile populiste ale politicieniloor fac deservicii majore României,întrucât aceștia își văd doar interesele de scurtă durată,fără a gândi la viitorul țării.

' Legea a fost facuta dintr-o compulsivitate data probabil de campania electorala. E o lege populista. Legea se indreapta impotriva consumatorului si impotriva unei industrii care este un contributor net in economia nationala.Am avertizat legiuitorul,dar comandamentele electorale au fost mai puternice. Ne temem si pentru alti clienti de legi populiste.„, a spus Corina Vințan la zf.live

Întrebata despre protestele recente Vintan a subliniat că ”Daca venea Guvernul să lucrez pentru Ordonanta 13,spuneam NU. Într-o societate democratică existau metode normale, etice, de a se da o lege'.

Fostul purtător de cuvânt al MAE spune nu îi înțelege pe diplomatii romani care nu sprijină în diplomatia economica produsele romanesti cu sanse de globalizare si nici pe guvernanti care nu sunt prezenti la lansarile investitiilor straine in Romania.

'Președintele Hollande a considerat ca e de sa sa taie panglica la Ghimbav,la lansarea AIRBUS.S-a dat semnal de la cel mai inalt nivel ca franta isi spijina investitia in Romania. Asa ar trebui sa faca orice politician.Ar trebui sa fie asta o prioritate, a politicii românești.Să sprijine orice investiție românească sau care vine în România si asta nu doar in campaniile electorale. Toate aceste investitii dezvolta comunitatile locale prin crearea de locuri de munca. Locurile de munca aduc voturi!'.

În incheiere Vintan declara ca doreste sa isi extinda business-ul prin asocierea cu un partener care sa adauge valoare si sa duca ideile sale la un alt nivel de dezvoltare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.