Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluirile milionarului condamnat: Ce ar ascunde Kovesi, Coldea, Băsescu şi Tăriceanu / VIDEO

socant

Dezvăluiri incendiare în direct la România TV. Un miliardar aflat în spatele gratiilor aduce acuzaţii fără precedent la adresa Laurei Codruţa Kovesi, a lui Florian Coldea, Traian Băsescu, dar şi Călin Popescu Tăriceanu.

Marian Iancu, condamnat la ani grei de puşcărie, a oferit un interviu exploziv lui Victor Ciutacu. Iancu a acuzat faptul că procesul său a fost unul fabricat. "Am o sentinţă de 12 ani pentru evaziune fiscală, deşi experţii au spus că nu există evaziune fiscală. Vestita Camelia Bogdan a negat. Nu a însuşit părerea experţilor. Te numesc Bin Laden şi te judecă precum pe el. Am aflat şi acum adevărul. Sunt ca domnul Voiculescu. Lumea uită. Nu doar dânsa a încălcat regulile procesuale. Şi Mihalcea Alexandru.", a tunat Iancu.

Citește și: O călugăriță a fost ARESTATĂ pentru că a mușamalizat violurile unor preoți asupra unor copii

Seria acuzaţiilor a continuat. Alina Bica, Florian Coldea şi Traian Băsescu au fost primii luaţi în colimator. "Alina Bica nu este cea pe care o vedeţi acum. Ea este identică cu noul cod penal. Se identifică la perfecţiune cu noul cod penal. Tot ce reclamă acum, asta a făcut când era procuror. Arestări abuzive, totul. Acum a înţeles despre ce este vorba. Ce înseamnă când nu poţi să te aperi. Povaţa nemernică după care s-a condus statul de când ne-a condus Traian Băsescu. Povaţa lui Florian Coldea că nu contează ce face ci ce se consideră că se face. Coldea nu era pe aceeaşi lungime ca doamna Bica.

Citește și: Crevetele care a fost numit Pink Floyd: Ce sunete poate să scoată

Bica e o victimă a dânsei şi a sistemului. A lucrat pentru sistem. Bica şi Coldea au lucrat pentru ei şi pentru sistem. Când ajung să aibă probleme, vorbesc doar ce el convin. Bica e identică cu noul cod penal găunos. Aşa era şi Bica atunci când era procuror. Eu nu pot să fiu păcălit de retorica ei din ultimele luni. Aş fi ipocrit să spun că nu mă bucur de ce i se întâmplă. Să se împace şi să spună că a făcut şi ea la fel. A adoptat acelaşi discurs ca mincinosul de Băsescu. Spune, dar nu spune. Ameninţă cu jumătăţi de adevăruri.", spune Iancu.

Nici şeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu nu a scăpat de acuzaţiile lui Iancu. Milionarul puşcăriaş spune că Tăriceanu ar fi distrus RAFO, societatea fostului patron al lui Poli Timişoara. "A fost un meci între mine şi Tăriceanu. Cine a distrus RAFO a fost Tăriceanu. Nu mi-au dat drumul până când nu am vândut RAFO. Am negociat prin dânsa. Avea poliţist trimis la negocieri.

Citește și: INCREDIBIL Cât pește s-a prins din 1950 încoace, legal și ilegal

Pe Coldea nu l-a interesat să ia bani de la noi. RAFO este singura rafinărie care şi-a plătit datoriile integral. ANAF şi-a luat toţi banii, a încasat 260 de milioane de euro. Mi-am plătit datoriile la buget şi fac puşcărie. Dacă împărţeam banii şi nu plăteam poate era mai bine. Ar fi trebuit să dai la toţi. Eu nu am dat la nimeni.

Camelia Bogdan şi Mihalcea sunt ucigaşi judiciari. A fost un complet al lui Coldea care l-a executat pe Voiculescu. Coldea în câmpul tactic nu putea să facă nimic fără Lia Savonea. A fost o complicitate interioară. A fost dispus noul complet fără sistem aleatoriu. Ovidiu Tender e om de calitate. Nu va spune niciodată acest lucru. Şi eu am fost folosit de generali SRI. Unii trec peste limită, alţii se complac, alţii nu. Coldea are noroc că Tender nu vorbeşte. Poate totuşi să fie convins. Are multe să spună. Coldea a dispus completul de judecată ca să spele imaginea SRI pătată de acţiunile lui personale. Partea SRI care a lucrat pentru el a fost în interes personal. Doar pentru el. Aştept de la Tăriceanu pe retorica lui de antistat mafiot să schimbe ceva? Sunt doar vorbe goale.", a dezvăluit Iancu.

Nici Laura Codruţa Kovesi nu a scăpat de acuze. Iancu spune că aceasta ar avea legături cu Dinu Patriciu şi cu dosarul Rompetrol. "L-a acoperit Kovesi atâţia ani de zile pe Patriciu. A fost o fraudă de un miliard de dolari. E dosarul acolo, dar nu s-a făcut nimic. DNA-ul condus de Kovesi are două unităţi de măsuri. Una cu Guvernul antipatic şi alta gingaşă pentru celălalt. Statul român va plăti zeci de milioane din cauza acestor procese. Prejudiciile sunt inventate. ", a tunat Iancu.

Miliardarul s-a referit şi la cazul lui Dan Voiculescu. "Imobilele Antena 3 nu pot fi vândute. Le vor da înapoi proprietarilor. Vor fi obligaţi să le restituie că procesul nu a fost corect. Au încercat şi la mine, dar nu au reuşit. Eu m-am apărat mult mai tare. Acolo nu a fost un proces echitabil.

Nu lucrez, nu scriu cărţi. Eu mă apăr doar pe legislaţie. Eu nu vreau absolut nimic. Nu vreau să mi se scadă nimic. Ţinta mea e să mă apăr şi să desfiinţez toate minciunile la adresa mea. M-am împăcat cu Dan Voiculescu. Noi eram certaţi când era prieten cu Dinu Patriciu. Ne-am dat seama că am păţit acelaşi lucru din cauza aceluiaşi complet de judecată.

Sper ca acest Coldea să răspundă la un moment dat pentru ce a făcut. Bica mi-a spus că asta e ordinul să mă aresteze. Muscalu i-a dat ordinul venit de la Tăriceanu. Tăriceanu şi Muscalu au negociat funcţiile cu dosarul meu pe masă.", a încheiat Iancu.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.