Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dică, dezamăgit după umilința cu Sporting: 'Sporting e o echipă mult mai valoroasă decât noi'

www.gsp.ro
Nicolae Dică

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Nicolae Dică, a declarat, după eșecul cu Sporting Lisabona că vicecampioana României a fost egală cu valoroasa formație portugheză timp de 60 de minute.

"Păcat... Am fost egali cu cei de la Sporting timp de 60 de minute. Le-am oferit contraatacurile, știam că au viteză pe benzi, au marcat de două ori foarte repede și s-a jucat calificarea. Am rămas în grupele Europa League, e un lucru foarte bun. Atât am putut în seara asta. Timp de 60 de minute am jucat de la egal la egal cu ei. Sporting e o echipă mult mai valoroasă decât noi. Le-am spus jucătorilor la pauză că se poate, dar că e foarte important să fim o echipă scurtă, să avem agresivitate, să mergem cu speranțele până la finalul jocului'', a declarat Dică, la sport.ro.

Tânărul tehnician al echipei FCSB s-a arătat mulțumit de jucătorii săi, în ciuda eșecului categoric de miercuri.

Citește și: Steaua a fost SPULBERATĂ de Sporting Lisabona: A fost 5-1 pentru portughezi

''Au venit golurile foarte repede. Știam că Budescu nu va putea să ducă tot jocul. Ritmul era foarte tare, el a fost accidentat, nu putea să ducă mai mult. Diferența au făcut-o jucătorii de valoare de la Sporting. Au marcat un gol din aut, apoi nicio ocazie. Trebuie să trecem peste acest joc. Sunt mulțumit de băieți. Nimeni nu ne dădea șanse nici cu Plzen, am reușit atunci. Trebuie să fim cu moralul sus în continuare", a mai spus Dică.

Echipa de fotbal FCSB a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, după ce a fost surclasată de formația portugheză Sporting Lisabona cu scorul de 5-1 (1-1), miercuri seara, pe Arena Națională din București, în manșa a doua a play-off-ului competiției.

Seydou Doumbia (13), Marcos Acuna (60), Gelson Martins (64), Bas Dost (75) și Rodrigo Battaglia (88) au marcat pentru oaspeți, în timp ce golul formației bucureștene a fost înscris de Junior Morais (20). În tur scorul a fost egal, 0-0.

FCSB (fosta Steaua) a jucat ultima oară în grupele Champions League în sezonul 2013/14. FCSB va evolua în grupele Europa League, tragerea la sorți fiind programată vineri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.