Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dică, după victoria cu Dinamo: 'Îmi pare rău că nu am marcat mai mult, dar important este că am reuşit să câştigăm'

www.gsp.ro
Nicolae Dică

Tehnicianul Nicolae Dică a declarat că regretă că FCSB nu a marcat mai mult în meciul cu Dinamo, scor 1-0, din etapa a XII-a a Ligii I, subliniind însă că importante sunt cele trei puncte. El a menţionat că l-a înlocuit pe Denis Alibec deoarece acesta era obosit.

"A fost o primă repriză echilibrată, am avut probleme pe dreapta, nu am putut să-l blocăm pe Salomao. În partea a doua am reuşit să-i blocăm şi cred că am fost mai buni, am dominat jocul, am avut o posesie bună. Îmi pare rău că nu am marcat mai mult, dar important este că am reuşit să câştigăm. În partea a doua am avut ocazii mai clare de a marca, meritam să câştigăm, jucăm din trei în trei zile şi am fost mai buni. Sunt mulţumit de cele patru puncte din dubla cu CFR şi Dinamo Fanii au fost alături de echipă, le dedicăm victoria, ştiu ce important era acest meci pentru ei", a declarat Dică la DigiSport.

Citește și: Gigi Becali, reacție FABULOASĂ după victoria cu Dinamo

El a spus că l-a înlocuit pe Denis Alibec deoarece acesta era obosit, astfel că a decis să-l introducă pe Gnohere. "Mă aştept la mai mult de la Alibec, dar şi de la alţii, dar asta trebuie să vină şi de la ei. Important este că am reuşit să căştigăm, chiar dacă Budescu a ratat un penalti".

Formaţia FCSB a învins Dinamo, scor 1-0 (1-0), în derbiul din etapa a XII-a a Ligii I, disputat pe Arena Naţională. Unicul gol al meciului a fost marcat de Momcilovici, în minutul 31. Budescu (FCSB) a ratat un penalti, în minutul 76.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.