Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dică îl perie pe Hagi înainte de meciul direct: 'Cunosc filosofia lui, aplic şi eu la echipă ceea ce am învăţat de la el'

www.gsp.ro
Nicolae Dică

Antrenorul formaţiei FCSB, Nicolae Dică, a afirmat vineri, într-o conferinţă de presă, că ştie, ca fost jucător al FC Viitorul, filosofia antrenorului Gică Hagi, pe care o aplică la echipă sa.

"Vom întâlni campioana României, o echipă care a schimbat foarte mulţi jucători în ultima perioadă, care nu a avut rezultatele pe care le aştepta. Dar ne va aştepta un meci foarte greu mâine, a schimbat foarte multe sisteme la acest început de campionat, şi acolo sunt jucători care pot face diferenţa de la mijloc în sus. Le place să aibă posesia, dar şi nouă ne place acest lucru, sper să fim pregătiţi pentru a putea câştiga acest joc. Am făcut o partidă bună cu Botoşani, dar e greu să joci din 3 în 3 zile, se acumulează o încărcătură mare, şi de aceea voi fi nevoit să fac unele schimbări. Eu ştiu strategia şi filosofia domnului Hagi, am jucat acolo. La Viitorul întotdeauna sunt jucători care vin cu dorinţă mare de afirmare. În plus sunt campioniii României şi trebuie să-i respectăm. Am învăţat foarte multe de la domnul Hagi. Nici mie nu îmi place să pierd, asta am văzut şi la domnnul Hagi, dorinţa de a fi cel mai bun. Sunt lucruri pe care le făceam cu dânsul la Viitorul pe care le aplic şi eu la echipa mea”, a declarat Dică, potrivit News.ro.

Citește și: S-a aflat: Răzvan Burleanu a făcut PUBLIC salariul lui Christoph Daum la națională

Tehnicianul spune că pentru partida cu Viitorul nu va baza pe unii dintre jucătorii cumpăraţi de la echipa lui Gheorghe Hagi, aceştia acumulând o stare de obiseală din cauza programului încărcat: „Veţi vedea mâine dacă vor evolua jucătorii veniţi de la Viitorul, eu ştiu că nu au nicio clauză în acest sens. Unii dintre ei nu vor fi în lot, pentru că ne aşteaptă meciuri foarte multe, un program încărcat. Jucătorii care au venit de la Viitorul au fost la echipa naţională, şi de accea am decis ca unii să nu facă parte din lot. Nu este vorba de sacrificat, oricine intră pe teren trebuie să dea totul, obiectivul nostru e să ne califcăm în primăvara europeană”.

În ceea ce îl priveşte pe Denis Alibec, Dică a afirmat că atacatul este pe drumul cel bun, chiar dacă este afectat de faptul că nu a fost convicat la naţională pentru partidele cu Armenia şi Muntenegru.

„Alibec e bine, s-a antrenat bine în această perioadă, e pe un drum bun. Este clar că e afectat că nu a fost chemat la naţională. Din păcate, toată lumea scoate în faţă părţile lui negative, dar eu cred că ar trebui să vedem şi lucrurile pozitive pe care le face în timpul jocului. De când am venit eu la Steaua e pe un drum bun”, a mai spus Nicolae Dică.

Antrenorul formaţiei FCSB a anunţat că fundaşul portughez Artur Jorge nu va face parte de pe lista transmisă la UEFA pentru jocurile din grupele Ligii Europa: „Am făcut acel lot pentru lista UEFA. Era vorba ca la Artur Jorge şi încă un jucător să renunţ, am vb cu domnul Becali şi am decis ca Arthur George să nu fie pe această listă”.

Partida FC Viitorul – FCSB, din cadrul etapei a IX-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 20.30.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.