Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dică: 'Multă lume spunea că vom lua bătaie cu 2-0 de la CSU. Am marcat cinci goluri şi ne-am mai creat 3-4 ocazii de a marca'

www.gsp.ro
Nicolae Dică

Tehnicianul formaţiei FCSB, Nicolae Dică, şi-a felicitat jucătorii după victoria din meciul cu CSU Craiova, scor 5-2, el subliniind că echipa arată bine şi că deşi mulţi spuneau că va pierde la Drobeta Turnu Severin cu 0-2 a înscris cinci goluri şi şi-a creat încă trei sua patru ocazii.

"Merită să-i felicit pe băieţi. Am întâlnit echipa cea mai bună din campionatul României, de la care multă lume spunea că vom lua bătaie cu 2-0, dar noi am venit la Severin ca să facem un joc bun. Am primit două goluri, un autogol şi un gol pe fază fixă, dar important este că am marcat cinci goluri şi ne-am mai creat 3-4 ocazii de a marca. Sper ca Gnohere să fie golgheterul campionatului. Alibec a intrat bine în meci, a dat două pase decisive. Păcat că nu a marcat la acea fază, era un gol superb, dar mă bucur pentru el. Este bine pe primul loc. Însă trebuie să fim conştienţi că nu am reuşit încă nimic, doar am ajuns pe primul loc, important este să ne menţinem acolo", a spus Dică la Digi Sport.

Citește și: Băluţă, după umilința cu FCSB: 'Este o seară urâtă pentru noi, am făcut multe greşeli; Meciul a început de la 0-1'

Nicolae Dică a menţionat că îl bucură felul în care arată echipa sa în acest moment. "Dacă nici acum nu arată echipa aşa cum îmi doresc... Echipa arată bine din punctul meu de vedere. Joacă bine, un fotbal ofensiv, pe faza defensivă ne facem treaba cât mai bine şi asta mă bucură. Mă bucur că avem mulţi marcatori în echipă, şi Tănase şi Coman, Denis Alibec sper ca şi el marcheze, Budi la fel... ", a afirmat Dică.

Referitor la faptul că antrenorul dinamovist Vasile Miriuţă a spus că FCSB nu va câştiga titlul nici în acest sezon, Dică a spus că tehnicianul rivalei ar trebui să se concentreze asupra propriilor rezultate: "Dânsul cred că ar fi mai concentrat să aibă rezultate cu Dinamo şi să fie în play-off".

Dică a precizat că meciul de joi cu Hapoel Beer Sheva va fi foarte dificil. "Vom avea un meci mult mai greu decât în Israel. Trebuie să câştigăm. Va fi extraordinar de greu, trebuie să fim concentraţi sută la sută", a spus el.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 5-2, echipa CSU Craiova, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii I, în care Harlem Gnohere a deschis scorul în primul minut de joc şi Ionuţ Larie şi Renato Kelic au marcat autogoluri. FCSB este lider în Liga I.

Au marcat Gnohere '1, Teixeira '33, Florin Tănase '62, Kelic '70 (autogol) şi Coman '83 pentru FCSB, respectiv Larie '66 (autogol) şi Kelic '72 pentru CSU Craiova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.