Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diferenţa dintre epoca Iohannis şi epoca Băsescu: Unul la librărie, altul la berărie!

Jurnalistul Emil Hurezeanu a remarcat  schimbarea de stil prezidențial care se va produce la Cotroceni, subliniind că noul președinte va avea multe de învățat și va trebui să confirme așteptările celor care l-au ales.

Dl Iohannis va traversa stagiul obligatoriu care se numește în sanscrita managementului „training on the job”: văzând și făcând. Înveți să înoți după ce te aruncă cineva în apă. S-a întâmplat asta. Națiunea l-a aruncat în apă, prin vot universal, și dl Iohannis, fără pretenții literare, doctrinare, cum a spus-o astă seară, la lansarea unei cărți...”, a declarat Emil Hurezeanu, la Digi24.

El a pus în oglindă participarea, miercuri seară, a lui Klaus Iohannis la târgul Gaudeamus, unde și-a lansat cartea, și acțiunea care se desfășura aproape concomitent la o berărie din București, unde președintele în exercițiu s-a întâlnit cu mai mulți lideri din PMP: „Apropo, interesant, dvs ați arătat, modul de a-ți ocupa timpul mai mult sau mai puțin liber. Iohannis, în așteptarea timpului ocupat, Băsescu, la capătul lui. Unul la libărie, altul la berărie! Frumos! Se completează cele două epoci”.

Epoca Băsescu a fost o epocă a agorei, a discuțiilor în spațiul public - care e prin excelență berăria, mai ales în țara lui Caragiale. Dl. Iohannis cam forțează nota, îndreptându-se spre Honterus, spre bibilioteca lui Brukenthal, dar fără pretenții literare și doctrinare. M-am liniștit. Îl așteptăm să-și pună în valoare pretențiile prezidențiale!”, a completat Emil Hurezeanu.

Citeşte şi:

Ce pune la cale Traian Băsescu? Cu cine s-a întâlnit în această seară / VIDEO

Iohannis, la lansarea autobiografiei: Cultura ne salvează

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.