Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Digi24 începe să dea afară jurnaliștii

digi24

Digi24 dă oameni afară de la stațiile locale din Craiova și Timișoara. Conducerea postului a decis să renunțe la o parte din angajații celor două televiziuni locale, potrivit informațiilor paginademedia.ro.

Potrivit unor surse interne, angajaților restructurați le-a expirat sau urmează să le expire contractele cu RCS și nu vor mai fi prelungite. La Timișoara s-a renunțat la cei mai puțini oameni. Aici este vorba doar de patru oameni, în timp ce la Craiova un număr de șapte persoane au rămas fără locul de muncă.

Reducerile de personal vor afecta în mod direct programele locale, Digi24 renunțând la numite rubrici cu tradiție. Astfel, se va păstra doar câte un talk-show și câte un jurnal de știri locale, restul conținutului fiind preluat de la stația de la București, arată aceeași sursă citată.

Acesta este al doilea val de reduceri la Digi 24 din acest an, după ce la începutul anului fiecare stație locală a renunțat la aproximativ 10 oameni fiecare (din 40 cât aveau în medie).

Rețeaua Digi are, pe lângă televiziunea de știri de la București, opt stații locale, la Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea și Timișoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.