Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DIICOT: Doi bărbați din Vrancea, arestați preventiv pentru trafic de minori

enational.ro
DIICOT

Doi bărbaţi din judeţul Vrancea, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane şi trafic de minori, au fost arestaţi preventiv joi, pentru o perioadă de 30 de zile. 

"În cauză există suspiciunea rezonabilă că, pe parcursul anului 2016, inculpaţii Hasan Cătălin şi Hasan Vasile au recrutat, transportat, transferat, adăpostit şi au primit, prin inducere în eroare, răpire şi constrângere, mai multe victime minore şi majore în scopul exploatării sexuale atât în România, cât şi în străinătate, în vederea obţinerii de venituri materiale", se precizează într-un comunicat al DIICOT transmis AGERPRES.

Război pe toate fronturile. Deputat, EXCLUS din ALDE, contestă decizia: Am discutat cu dl Constantin


Potrivit unui comunicat al IGPR, cei doi suspecţi, unul dintre ei aflat deja în arest preventiv într-un alt dosar, au fost reţinuţi în urma unor percheziţii domiciliare.

Jaf armat la o banca din Arad / FOTO


"La data de 28 septembrie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea, sub coordonarea procurorilor DIICOT - Biroul Teritorial Vrancea, au efectuat cinci percheziţii, la persoane bănuite de trafic de persoane şi trafic de minori. (...) În urma percheziţiilor, au fost identificate mai multe victime, cărţi de identitate şi mai multe telefoane mobile", se arată în comunicat. 

Cei doi bărbaţi, în vârstă de 35 şi respectiv 39 de ani, ambii din comuna Vidra, au fost prezentaţi la Tribunalul Vrancea, care a dispus arestarea lor preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.